SPV jatkaa voittoputkessa – Hankkio ilmiliekeissä

LaSB – SPV 4-7 (1-1, 1-2, 2-4)

Seinäjoen Peliveljet jatkaa tuplaviikonlopun jälkeen Salibandyliigassa puhtaalla pelillä. LaSB kaatui sunnuntai-iltana viihdyttävän kamppailun jälkeen lukemin 4-7.

Ottelun avauserä oli vauhdikas ja maalipaikkoja nähtiin vuoron perään molemmissa päissä. Avausmaalista vastasi pistepörssin kärkeen noussut Jari Hankkio. Tasoitusta ei tarvinnut kauaa odotella, kun Rasmus Kainulainen iski keskialueen riiston jälkeen pelin tasoihin. Useita laadukkaita maalipaikkoja nähtiin vielä tämänkin jälkeen mutta lisäosumia ei erän aikana syntynyt ja ensimmäiselle tauolle mentiin 1-1 lukemissa.

Toinen erä oli hyvin ensimmäisen kaltainen. Kumpikaan joukkueista ei lähtenyt himmailemaan vaan yleisö sai edelleen nauttia vauhdikkaasta salibandysta. Kotijoukkue meni ylivoiman päätteeksi ottelussa 2-1 johtoon mutta Jari Hankkio viimeisteli tämän iltaisen hattutemppunsa ja erätauolle siirryttiin vieraiden 2-3 johtoasemassa.

Ottelun kolmannessa erässä SPV terävöitti hieman peliään, mikä alkoi näkyä syöttöjen laadussa ja maalitaululla. Ottelussa kerättiin jälleen palloa talteen, kun Miika Latvala iski avausmaalinsa Salibandyliigassa. 3-7 tilanteessa LaSB haki kavennusta ilman maalivahtia mutta loistavasti torjunut Rasmus Hasu varmisti yhdessä urhautuvan puolustuksen kanssa pisteet Seinäjoelle.

Jari Hankkio nousi neljän maalin turvin pistepörssin kärkeen ja jatkaa vakuuttavia otteita liigassa.