SPV jatkoaikavoittoon Espoossa

Indians – SPV 6-7 ja. (1-0, 5-4, 0-2, 0-1)

Ensimmäisen erän alku oli hienokseltaan vierasjoukkue SPV:n hallintaa vaikka vaaralliset maalipaikat jakautuivatkin erän edetessä tasaisesti molemmille joukkueille. Indians hyödynsi ylivoimansa erän lopussa ja Niskasen osumalla taukonumeroiksi kirjattiin 1–0.

Toisessa erässä nähtiin maaleja ensimmäisenkin edestä. Indians nousi ottelussa kuskin paikalle ja latoi kuudessa minuutissa taululle 4–0 lukemat. Koposen ottama aikalisä tuli tarpeeseen ja kahden ylivoimaosuman myötä SPV pääsi jälleen hyvin peliin mukaan. Erässä nähtiin vielä molemmilta joukkueilta kaksi maalia. SPV:n 5–4-osuma oli Aapo Lokasaaren uran avausmaali miesten Salibandyliigassa. Kolmanteen erään lähdettiin kotijoukkue Indiansin 6–4-johdossa.

SPV onnistui kolmannessa erässä jäähyilystään huolimatta kirimään kahden maalin eron umpeen Pelto-Arvon ja Haukkalan osumilla. Varsinaisella peliajalla ei nähty lisäosumia ja ratkaisua siirryttiin hakemaan jatkoajalta. Ratkaisu nähtiin ajassa 61:51, kun Henri Myllymäki toimitti pallon verkkoon Sami Kosken syötöstä. Näin ollen kaksi pistettä matkaa SPV:n mukana Seinäjoelle.

Seuraavat liigapisteet ovat tarjolla heti sunnuntaina, kun SPV kohtaa kotihallissa EräViikingit. Ottelu alkaa tuttuun aikaan kello 17. Tervetuloa!