SPV kaatoi OLS:n viihdyttävässä ottelussa

Kotimainen salibandyliiga pyörähtää käyntiin vajaan kahden viikon kuluttua SPV:n osalta kotipelillä Kooveeta vastaan. Ennen sitä SPV on pelannut harjoituspelejä kiihtyvällä tahdilla ja sunnuntaina se kohtasi yhteistyökumppaninsa Härmän Kuntokeskuksen hulppealla Anssin Jussin Areenalla Pohjois-Suomen ylpeyden OLS:n Oulusta.

Ottelun alku lupasi jo hyvät edellytykset viihdyttävälle kamppailulle. Vierailija OLS vyörytti ennakkoluulottomasti ensimmäisillä minuuteilla tilanteita SPV päätyyn, mutta Peliveljet olivat myös läksynsä tehneet ja vastasivat avausosumasta Mikko Kohosen toimesta. OLS kuittasi kuitenkin maalin vapaalyöntiosumalla. Erän loppupuolella SPV pääsi ylivoimalle ja tutun parivaljakon toimesti tilanne oli 2-1. Koski tarjoili ja Kohonen maalasi tolpilta. Sitten nähtiinkin yksi ottelun kummallisimmista maaleista. SPV:n lähetettyä palloa maalilla muutamaa sekuntia ennen erän loppua, pallo kimmahti OLS pelaajasta keskiviivalle, josta OLS hyökkääjä löi pallon golflyönnillä reppuun. Aikaa kelloon jäi yksi sekunti.

spv2016_mikko_kohonen

Man of the match: Mikko Kohonen, 4+0

SPV ei kuitenkaan näistä lannistunut, vaan ottelun toisessa ja kolmannessa erässä nähtiin todella päättäväinen ja väkivahva SPV. Toinen erä menikin puhtaasti 3-0 ja kolmas erä vielä 2-1 Peliveljille, ja näin loppulukemat kirjattiin 7-3. SPV:n maaleista vastasivat peräti 4 maalia iskeneen Kohosen lisäksi Jukka-Pekka Pelto-Arvo, Joni-Arttu Sieppi sekä Jyrki Holopainen. SPV:n maalilla pelasi Hannes Hannula. Kokoonpanosta puuttui Jari Hankkio, joka parantelee Ruotsin reissulta saamaansa kyynärpäävammaa.

Ensi lauantaina pelataan preseasonin viimeinen harkkapeli, kun SPV matkustaa Jyväskylään Väli-Suomen Väännön merkeissä. Perinteisessä mittelössä kohtaavat ensin miesten kakkosjoukkueet, sitten A-nuoret ja lopuksi liigajoukkueet.