SPV kaatoi Welhot – Hakala ja Hasu loistivat

SB Welhot – SPV 4-10 (2-5, 2-2, 0-3)

Seinäjoen Peliveljet aloitti tuplaviikonlopun voitokkaasti hakemalla Kuopiosta täyden pistepotin lukemin 4-10.

Pitkä ajomatka ei näkynyt Peliveljien pelissä, kun punainen hurrikaani latoi 0-5 lukemat tauluun kymmenen minuutin pelin jälkeen. Vierasjoukkue hallitsi kenttätapahtumia ensimmäisessä erässä vaikka Welhot saikin lopussa kavennusta aikaan ja erätauolle mentiin 2-5 lukemissa.

Toisessa erässä nähtiin virkeämpi kotijoukkue. Welhot onnistui purkamaan SPV:n karvauksen ja loi jatkuvasti vaarallisia maalipaikkoja Peliveljien päätyyn. Rasmus Hasu esiintyi vahvasti läpi ottelun ja otti muutamia maagisia torjuntoja juurikin toisessa erässä. Hasun torjunnoilla SPV onnistui säilyttämään kolmen maalin johdon ja kolmanteen erään mentiin 4-7 tilanteessa.

Ottelun päätöserä oli numeroiden valossa SPV:n heiniä. Peli oli kuitenkin ajoittain hieman sekavaa eikä kumpikaan joukkue saanut hallintaa itselleen. SPV onnistui kuitenkin nollaamaan kotijoukkueen ja iskemään muutaman lisäosuman voittaen lopulta selvänumeroisesti 4-10.

Ottelun hahmona hääri Hasun lisäksi hurjat tehot iskenyt Tommi Hakala (2+4). Koko kolmoskenttä esiintyi jälleen vahvasti viimeistellessään yhteensä kuusi SPV:n osumista.

Pelit jatkuu heti huomenna SPV:n jatkaessa matkaa Hämeenlinnaan. Joukkue kohtaa Steelersin kello 17 alkavassa ottelussa. Pelistä ei ole saatavilla suoraa lähetystä.

2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.