SPV kärsi kauden ensimmäisen tappion

SPV – EräViikingit 5-7 (2-1, 1-2, 2-4)

Peliveljien tuplaviikonloppu päättyi kauden avaustappioon, kun vierasjoukkue EräViikingit vei sunnuntain mittelöstä pisteet Helsinkiin maalein 5-7.

SPV oli ensimmäisellä jaksolla selvästi parempi joukkue kentällä. Tehottomuus vaivasi kuitenkin kotijoukkuetta läpi ottelun samalla kun Santtu Strandberg otti huipputorjuntoja EräViikinkien maalilla. SPV:llä oli paikkansa naulata ottelu usempaan otteeseen mutta tänään palkinto jäi saamatta. Myös useat jäähyt toisessa ja kolmannessa erässä tarjosi vieraille mahdollisuuden voittoon.

”Alku oli todella hyvä ja oltiin selkeästi edellä pelinopeudessa ja tilanteiden luomisessa. Ei tuotettu kuitenkaan maaleja sen enempää että 2-0 oli aika vähän niistä paikoista mitä siinä meillä oli. Pienistä virheistä kaveri teki kavennuksia ja pysyi pelissä mukana. Toinen erä oli meiltä aivan liian passiivinen. Se oli jotain aivan muuta mitä sen piti olla.Kolmannessa erässä päästiin taas pelin päälle mutta jäähyt ja erikoistilanteet sotki peliä sen verran että hukattiin koko peli.” –Tommy Koponen

”Maalipaikkoja oli niin paljon että oltaisiin voitu voittaa selkeästikkin. Ei vaan saatu mistään sisään ja kaveri otti hyvin peittoja. Vähän päättäväisyyttä oltaisiin kaivattu lisää. Taisteluilme ei ehkä myöskään ollut ihan niin viimesen päälle. Vähän lisää henkeä ja maalipaikoista sisään niin kyllä tästä hyvä tulee.” – Jukkis Pelto-Arvo

Ottelutilastot
Rene Luhtalan ottelukuviin

 

img_8327

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.