SPV kohtaa M-Teamin paljon ratkaisevassa ottelussa

Salibandyliigan sarjaohjelman tekijälle täytyy lähettää tässä vaiheessa iso kiitos: Paljon suurempia panoksia ei liigan päätöskierrokselle olisi voinut asettaa, kuin nyt on aseteltu. Seinäjoen Urheiutalolla yksinomaan nähdään ottelun päätteeksi joko runkosarjan voittava kotijoukkue SPV tai viimeisen oljenkortensa onnistuneesti käyttänyt vierailija M-Team Helsingistä. Voitolla ollaan näissä panoksissa kiinni. Ja muilla liigakierroksilla ratkaistaan mm. liigakarsijat, kahdeksas play off -joukkue, neljäs kotiedun saava joukkue… Panoksia ja mielenkiintoa riittää!

Urheilutalolle saapuu kotijoukkue takataskussaan historiansa suurin voitto. 15-0 lukemat Joensuusta kuulostavat älyttömiltä perjantaisen Classic -pelin taaperruksen jälkeen. Tai toisaalta ne ovat hyvin ymmärrettävät tuon ottelun lapastelun jäljiltä. Joka tapauksessa lukemat kertovat sen, että Peliveljien potentiaali alkaa olla niissä lukemissa, missä sarjajohtajan pelin pitää tässä vaiheessa kautta ollakin. Kysymys perjantaille kuuluukin, millä asenteella SPV urheilutalon kaukaloon nyt astuu. Onko joukkueen pelissä nyt liikaa ailahtelevuutta vai oliko Classic -peli vain terveellinen muistutus ja viimeinen kimmoke sille, että nyt on tosipelien aika? Myös sitä saattaa katsoja nyt miettiä, miten on mahdollista, että edellisessä kotipelissä Mikko Kohosen johtama kentällinen ei saanut aikaiseksi maalin maalia ja Joensuussa kentällinen värkkäsi tasaviisikoin viisi maalia. Mikä on kunto nyt?

Vierailija M-Team lähtee otteluun liigan jumbosijalta eli on sarjassa 14. Edellisessä kohtaamisessa joukkue hävisi Helsingin Pasilassa käydyn kamppailun SPV:lle puhtaasti 7-0. Tuolloin kuitenkin lukemat olivat ensi erän jälkeen 0-0 ja viimeinenkin erä päättyi SPV:lle ”vain” 1-0. Toisen erän aikana siis tapahtui tuolloin ottelun ratkaisu. Viime kierroksilla M-Team on esiintynyt aivan eri tasolla kuin tuolloin. Se on mm kevätkaudella voittanut Happeen vieraissa, puristanut pisteen Tapanilan Erältä sekä viime pelissään ahdisti Kooveeta alusta loppuun. Seinäjoelle onkin tulossa erittäin yllätysvalmis porukka, jolla on nyt kaikki kyky ja taito mustata SPV:n tunnelmat runkosarjan päätteeksi.

Urheilutalo on toiminut monessa käänteessä SPV:n historiankirjojen merkkipaalujen näyttämönä. Perjantaina se jälleen se paikka, jossa kaikki on mahdollista. Tule, näe ja koe: SPV urheilutalolla – panoksena runkosarjan voitto!

SPV – M-Team pe 2.3. klo 18.30 Seinäjoen Urheilutalo.

Kuva: Nähdäänkö tätä perjantai-illan pääteeksi? Kuvaaja: Juha Käenmäki