SPV korjasi täyden pistepotin Porista

Karhut – SPV 7-12 (3-6, 1-4, 3-2)

SPV haki kauden ensimmäisen vierasvoiton Porista, kun Karhut kaatui Porin Urheilutalolla perjantai-iltana lukemin 7-12.

SPV tuli otteluun ryminällä ja johti alle kymmenen minuutin pelin jälkeen jo 0-5. Karhut heräsi kuitenkin erän toisella puoliskolla peliin mukaan ja ensimmäiselle erätauolle mentiin 3-6 lukemissa.

Karhut aloitti toisen erän pirteästi iskemällä 4-6 kavennuksen ajassa 20:36. Toisen erän ratkaisu nähtiin kuitenkin hetkeä myöhemmin, kun Tomi Jerkun lapa osui Siepin kasvoihin ja SPV pääsi pyörittämään 5 minuutin ylivoimaa. Punapaidat iskivät ylivoimalla 3 maalia ja lähtivät toiselle erätauolle 4-10 johtoasemassa.

Kolmas erä alkoi toisen erän tavoin Karhujen kavennuksella. Vauhdikkaan ottelun kolmannessa erässä nähtiin maalipaikkoja molemmissa päissä mutta vierasjoukkue SPV oli ottelussa tehokkaampi vieden pisteet Seinäjoelle lukemin 7-12.

SPV:n tehokkaimpia tänään 1+5 tehot kirjannut Sami Koski sekä hattutempun viimeistelleet Kuusela (3+1) ja Sieppi (3+0).

2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.