SPV kuritti SalBaa vieraissa

SalBa-SPV 2-10 (0-2,2-3,0-5)

SPV kohtasi lauantai-illan ottelussa vieraskentällä SalBan. Maalirikas ottelu päättyi Peliveljien 2–10-voittoon.

SPV tuli ottelun alkuun hyvällä ilmeellä. Ensimmäistä erää ehti kulua vain kolme minuuttia, kun Sieppi vei vieraat  0–1-johtoon. SPV pyrki kontrolloimaan peliä ja sai luotua useita vaarallisia maalipaikkoja. Seuraava onnistuminen nähtiin ajassa 6:07, kun Hankkio löysi poikittaissyötöllä Kohosen ja tämä ujutti etukulmasta Peliveljet kahden maalin johtoon. SPV:lle tarjottiin erässä kertaalleen myös ylivoimaa mutta lisämaaleja ei 20-minuuttisen aikana nähty. Ensimmäiselle erätauolle 0–2-lukemissa.

Toisen erän alku oli tasaisempaa vääntöä. SalBa pääsi hetkellisesti peliin mukaan. Vaarallisimmat vedot jäivät kuitenkin Kivimäen hyppysiin. SalBan hyvästä vaiheesta huolimatta seuraavasta maalista vastasi jälleen SPV. Maalin tehtaili tuttu kaksikko Hankkio-Kohonen. Heti perään Antti Vuorinen toi siirretyn rangaistuksen aikana kotijoukkueen jälleen kahden maalin päähän. Ottelun puolivälissä SPV otti jälleen pallokontrollin itselleen. Harri Karjala ja Tuukka Kiviranta lisäsivät punapaitojen johtoa 1-5:een. SalBa käytti tässä vaiheessa aikalisän, mikä toikin joukkueen peliin hetkellistä helpotusta. Vuorinen iski illan toisensa ja kavensi erätaukotilanteeksi 2-5.

Kolmas erä oli täydellistä Peliveljien näytöstä. Kotijoukkueen selkäranka katkesi, kun Hankkio ja Rautio kirjasivat 7 sekuntin sisään osumat mieheen. SalBa tarjosi heti perään SPV:lle ylivoimaa, minkä Kohonen hyödynsi armotta. 13 sekunttia myöhemmin pallo löytyi jälleen SalBan verkosta, jälleen Kohosen toimesta. Maalivahdin vaihto antoi kotijoukkueelle hieman taistelutahtoa. Aution ja Kuuselan rangaistukset myös jäädyttivät vierasjoukkueen maalitehtailut hetkeksi. Ottelun viime minuuteilla Kiviranta kuitenkin rokotti raumalaisia vielä kertaalleen ja viimeisteli ottelun loppunumeroiksi 2-10.

Joukkueen tehokkaimpina Mikko Kohonen kirjasi tililleen tehot 3+1 ja Jari Hankkio 2+2.

Koponen kommentoi ottelua: “Joukkueen tekeminen oli yhtenäistä ja jätkillä oli Nokia-pelin jälkeen selkeä halu parantaa peliä. Onnistuttiin alusta asti niissä asioissa, joita painotettiin. Peli oli tänään sen näköistä mitä joukkueelta enemmän toivon.”