SEURAAVA PELI:
Aikaa jäljellä

SPV mahdollistaa tukemisen keräilylippujen kautta

SPV järjestää mahdollisuuden tukea joukkuetta tavalla, jossa yhdistyy tämän poikkeuksellisen tilanteen erikoisuus ja samalla se hieno noste, jonka edustusjoukkue sai aikaan puolivälierien pudotuspelivireellään.  Eli SPV tuo myyntiin Red Play Offs 2020 keräilyliput. Kyse on lipuista, jolla voi ottaa osaa täysin poikkeuksellisella tavalla peruuntuneisiin pudotuspeleihin. Eli ostamalla tällaisen lipun saa muiston tästä keväästä, joka toivon mukaan jää historian kirjoihin muistona, jota ei ole ennen nähty eikä enää nähdäkään. Keräilyliput ovat numeroituja ja niitä on rajoitettu määrä 1500. Tuo määrä olisi ollut maksimikapasiteetti yleisömäärälle Seinäjoen Urheilutalolla viime perjantaina pelaamatta jääneestä puolivälieräottelusta SPV-Eräviikingit.

Lisäksi myyntiin tulee samalla periaatteella 100 kappaleen rajoitettu erä VIP-keräilylippuja, jotka ovat tyyliltään erilaisia ja pitävät sisällään näkyvyyden SPV:n nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.
Keräilylipun hinta on 15,00 € ja VIP-keräilylipun 99,00 €        OSTA TÄSTÄ

– Jouduimme perumaan puolivälieräottelun, jota kohtaan oli osoitettu todella merkittävää mielenkiintoa. Olimme siirtyneet ottelusarjassa juuri 2-1 johtoon eli hakeneet ottelusarjalle kotiedun, vaikka meihin ei kovin paljon ennakkoon uskottu. Se ilmeisesti nosti ottelun ennakkoinnostuksen tasolle, jota ei Seinäjoella ainakaan minuun kohdistuneiden yhteydenottojen osalta ole muutamaan vuoteen vielä puolivälierissä nähty. Otteluun oli pelkästään yhteistyökumppaneiden puolelta tulossa ennätystuki, kun normaalin otteluisännän lisäksi paikalla olisi nähty myös kolme muuta vain tätä ottelua varten sovittua ottelukumppania. Menetimme tässä tietenkin merkittävän määrän lippu- ja kumppanituloja, SPV:n päävalmentaja Tommy Koponen taustoittaa.

– Kun peruuntuneen ottelun jälkeen minuun oltiin yhteydessä, miten voisimme rakentaa kanavia antaa tukea edustusjoukkueelle tässä tilanteessa, ideoimme tällaisen mahdollisuuden. Ei liene kenellekään yllätys, että salibandyliigassakin erityisesti pudotuspeleihin varautuneet joukkueet ovat tämän Korona -viruksen vaikutusten vuoksi menettäneet tärkeän osan kevään tuloistaan. SPV:ltä on totuttu odottamaan, että hoidamme asiamme säntisti ja sovitusti. Tämä on meille edelleen tässäkin tilanteessa tavoitteemme, ja lisäksi teemme kaikkemme, jotta pystymme takaamaan vahvan ja kilpailukykyisen joukkueen jatkossakin, Koponen kertoo.

– Haluamme tällä siis osaltamme vastata siihen kysyntään, miten ihan jokainen voisi tukea tässä tapauksessa juuri SPV:n edustusjoukkuetta tässä täysin poikkeuksellisessa ja odottamattomassa tilanteessa. Nyt tähän on konkreettinen mahdollisuus tavallisen ottelulipun hinnalla. Ja yrityksillä tähän sisältyy myös mahdollisuus näkyä laajassa, lähes 15 000 henkilön someverkostossamme, Koponen tiivistää.

 

Viime perjantaina pelaamatta jääneessä puolivälieräottelussa isäntäyrityksenä olisi toiminut Bayercar Oy. Nyt yritys haluaa olla omalta osaltaan mukana tässä kampanjassa ja on luvannut toimittaa kaikkien keräilylipun ostaneiden kesken arvottavaksi yhdeksi päiväksi käyttöön Fiat 500 sähköauton (kuvassa). Lisäksi niinikään yksi ottelukumppaneista, Nelimarkan leipomo lahjoittaa 20 kpl tuotepusseja arvottavaksi 20 nopeimman lipun ostaneiden kesken. Nämä pussit voi noutaa ma 23.4 Seinäjoen Ideaparkin E-sports myymälästä. Seinäjoen alueella asuville leivät voidaan toimittaa myös kotiovelle. Tätä virkaa ovat lupautuneet hoitamaan SPV:n hyökkääjät Jari Hankkio ja Janne Autio.

– Kun tähän kysyttiin, ei ollut vaikea sanoa kyllä. Nyt kun kaikki on vähän seis ja monella tapaa asioita rajoitetaan, on mukavaa päästä tätä kautta tuomaan pientä iloa kotioville, Jari Hankkio kommentoi rooliaan.

– Mukavinta olisi tietysti ollut pelata ja näyttää kentällä, mihin vireeseen pääsimme nyt pleijareissa, mutta kun se ei ole mahdollista, hienoa, että voimme tällä tavoin auttaa seuraa ja tuottaa faneille hyvää mieltä, Janne Autio puolestaan toteaa.

Eli, jos haluat olla mukana tässä erityislaatuisessa kampanjassa, osta keräilylippusi täältä: lippuagentti/keräilyliput.

fiat-500-sahkoauto

Onko tämä sinun autosi yhden päivän ajan? Ostamalla keräilylipun voit olla onnekas ja hakea auton Bayerncar oy:stä käyttöösi.

 

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.