SPV menetti kotiedun jatkoaikatappiolla

SPV – TPS 4-5 (1-1, 1-2, 2-1, 0-1)

Ottelun alku oli tunnustelevaa peliä molemmilta joukkueilta. Kumpikin joukkue sortui huolimattomuuteen ja pelirentous uupui ainakin kotijoukkueen tekemisestä. Loistavan puolivälieräsarjan pelannut Sami Koski väläytti syöttötaitoaan avauserässä, kun Jyrki Holopaisen lapa löytyi keskustasta ja mies vei suoralla laukauksella kotijoukkueen 1-0 johtoon. TPS tasoitti pelin neljä minuutia myöhemmin Joni-Arttu Siepin kärsiessä estämisjäähyään.

Virheiden värittämä toinen erä tarjosi jännitystä kotiyleisölle. Keskialueen pallonmenetykset ja TPS:n nopea pelinkääntö päättyi usein vieraiden ylivoimahyökkäykseen. Turkulaiset hyödynsivät paikoistaan kaksi Laineen ja Hautaniemen toimesta. Joni-Arttu Siepin tavaramerkkiosuma kavensi taukonumeroiksi 2-3.

Kolmannessa erässä nähtiin sydämellä taisteleva SPV. Karvauspeli ja syöttöjen laatu parani silmissä ja tämän myötä myös maalipaikkoja syntyi kotijoukkueelle enenevissä määrin. Hankkio iski tasoituksen kolmen minuutin pelin jälkeen ja Autio huudatti kotiyleisöä viedessään kääntölaukauksellaan kotijoukkueen 4-3 johtoon. SPV tappaa erän puolivälissä tärkeän alivoiman. SPV:n hyvästä paineistuksesta huolimatta ottelun seuraavasta maalista vastasi TPS. Hautaniemi sai pallon hieman onnekkaasti maalin eteen ja palautti joukkueet tasatilanteeseen. Ratkaisuosumaa ei nähty varsinaisen peliajan puitteissa ja ottelussa siirryttiin jatkoajalle.

Ratkaisu nähtiin ajassa 62:34, kun Juho Sorri laukoi vierasjoukkueen voittomaalin ja ensimmäisen täplän turkulaisille. Ottelusarja jatkuu perjantaina Turussa, kun SPV ja TPS ottavat yhteen Kupittaan palloiluhallissa kello 18:30.