SPV niukalla tappiolla ulos finaaleista

TPS – SPV 5-4 (3-2, 2-2, 0-0)

Seinäjoen Peliveljien kausi päättyi pettymykseen, kun Turun Palloseura voitti kuudennen välierän sunnuntai-iltana ja eteni Salibandyliigan finaaliin otteluvoitoin 2-4. Peliveljet taistelevat pronssimitaleista Oilersia vastaan.

Otteluun lähdöt ovat olleet SPV:lle Turussa äärimmäisen hankalia. TPS johti ottelua alle kymmenen minuutin pelin jälkeen 3-0. SPV virkosi erän edetessä ja Henri Myllymäki sekä Matias Veikkola onnistuivat kaventamaan pelin vielä 3-2 ennen taukosummeria. Toinen erä oli tasainen ja viihdyttävä. Tuukka Kiviranta tasoitti ottelun 3-3:een. Seuraavat kaksi osumaa iski TPS. Olli Laine ja Miko Kailiala veivät kahden minuutin aikana TPS:n kahden maalin karkumatkalle. Jari Hankkio loi uskoa joukkuelleen ja kavensi ennen taukosummeria lukemiksi 5-4. Kolmannen erän taistelu ei tuottanut palkintoa. Tolppaa lähemmäksi tasoitusta ei päästy ja TPS kesti SPV:n loppurynnistyksen. Suuri pettymys paistoi koko joukkueen kasvoilta.

Välierätappion tuoma pettymys on nollattava nopeasti, sillä SPV taistelee SM-pronssista Oilersin kanssa. Ottelun ajankohta selviää myöhemmin.