SPV-OLS avaa jännittävän liigakauden

Salibandyliigakausi alkaa lauantaina jännittävillä ennakkoasetelmilla. Yleisesti liigan ennakoissa kaudesta odotetaan viime kauttakin tasaisempaa, joskin moni jakaa ennakoissa liigan enemmän tai vähemmän kasteen kastiin. Eli joukkueisiin, jotka oletettavasti taistelevat realistisemmin paikasta mitalipeleihin ja taas niihin, jotka taistelevat paikasta 8 parhaan joukkoon eli pudotuspeleihin ja toisaalta myös vähintään siitä, ettei kausi pääty putomiskarsintaan tai suoraan putoamiseen.

mediatilaisuus-spvMaananataina Helsingissä pidetyssä liigajoukkueiden yhteisessä pressitilaisuudessa kuultiin valmentajien ja pelaajien tunnelmia kauden alla. Kommentit voi katsoa täältä: https://salibandy.fi/uutiset/huippu-urheilu-uutiset/katso-lahetys-miesten-salibandyliigan-mediatilaisuudessa-paalutettiin-lahtokohdat-lauantaina-alkavaan-kauteen/

Pääkallo.fi on myös ennakoinut kauden alusasetelmia täällä: https://paakallo.fi/2019/09/paakalloennakko-ainoa-mestarisuosikki-tulee-edelleen-tampereelta-kuinka-yllatysnousijoiden-kay/

Kaiken kaikkiaan liigakaudesta ennakoidaan siis jännittävän tiukkaa, ja mestaruuspaineet on sysätty syystäkin Classicin suuntaan.

Lauantain kotiavaus SPV:n ja OLS:n välillä on asetelmien perusteella se, että SPV:n odotetaan olevan se, joka ottaa tahtipuikon itselleen. OLS on kuitenkin kesän aikana uudistunut ja on päävalmentajansa Jani Lipsasen mukaan nyt erittäin taisteluilmeinen ja aiempaa yllätysvalmiimpi. SPV:ssä tiedostetaan oululaisten uudistunut yleisilme ja avausottelusta odotetaan tulevan tiukka ja  jännittävä vääntö pisteistä. Lisämielenkiintonsa otteluun tuo SPV kasvatin ja viime kausina Nurmon Jymyä edustaneen Eetu Sariolan debyytti OLS:n riveissä. SPV:llä puolestaan nähdään se, ketkä ottavat paikan kokoonpanosta pois jääneiden profiilipuolustajien, Matias Veikkolan (->Oilers) ja Harri Karjalan (lopetti ja siirtyi valmennukseen) tonteilla. Ja samalla ylipäätään se, ketkä leveästä ryhmästä saavat vastuuta heti ensimmäisessä ottelussa, joka on totutusti vielä niitä pelejä, joissa kauden avaus aiheuttaa peliin oman jännityksensä.

Lauantaina siis paikan päälle, katsomoon on varmasti tunkua, joten tule ajoissa paikalle.

SPV-OLS la 21.9. klo 17.00 Seinäjoen Urheilutalo

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.