SPV otti tärkeän voiton EräViikingeistä

EräViikingit – SPV 3-5 (1-1, 1-1, 1-3)

Seinäjoen Peliveljet haki pudotuspelien kotiedun kannalta tärkeät pisteet Vantaalta. EräViikinkien ja SPV:n välinen kamppailu päättyi vierasjoukkue Peliveljien 3-5 voittoon.

Tasaisen ottelun ratkaisua saatiin odottaa aina loppuhetkille saakka, kun kaksi ensimmäistä erää päättyivät tasalukemissa 1-1. SPV meni kolmannessa erässä 2-4 johtoon Kohosen ja Holopaisen maaleilla. Kukkola kavensi tilanteeksi 3-4 vielä kaksi minuutia ennen loppua mutta maalissa loistavasti pelannut Kosonen varmisti tiiviin puolustuksen kanssa pisteet Seinäjoelle. Tommi Hakala viimeisteli vielä loppunumerot 3-5 tyhjään maaliin ottelun loppusekunneilla.

Peliveljet jatkaa kolmen vierasvoiton jälkeen sarjan kakkospaikalla. Seuraavassa ottelussa 26. päivä on vastassa LASB. SPV on voittanut edellisestä kuudesta kotipelistään vain yhden, joten joukkue on varmasti asennoitunut näyttämään kotiyleisölle mihin pystyy.