SPV palaa kotiluolaan – vastassa Nokian KrP

Seinäjoen Peliveljet palaa lähes kuukauden mittaisen tauon jälkeen sunnuntaina Seinäjoen Urheilutalolle.  Vieraspäätyyn astelee hyvävireinen ”näätälauma” eli Nokian KrP.

SPV:n pelivire on noussut tammikuun aikana puheisiin, kun joukkue on onnistunut voittamaan edellisistä kymmenestä ottelusta ainoastaan neljä. Pääkallon toimittaja innostui analysoimaan torstaina julkaistussa tekstissään syitä joukkueen heikkoon menestykseen. Karvauspelin haasteisiin ja puolustuspeliin joukkue on hakenut variaatioita mutta toistaiseksi vielä laihoin tuloksin. Valmennus on kuitenkin optimistisempi pelin kehittymisen suhteen. Vaikka palkintoa ei viime viikonlopun otteluista tullutkaan pisteiden muodossa, oli joukkueen pelissä paljon positiivista. SPV on aina ollut tunnejoukkue ja sunnuntain pelissä nähtiin jälleen vilahdus siitä yritteliäisyydestä ja asenteesta, jota peliin on kaivattu.

”Perustekemisen kautta lähdetään sunnuntain otteluun. Viimeistely pitää olla tehokkaampaa, mitä LASB:a vastaan. On myös selvää että vielä menee liikaa omiin. Puolustus pitää saada kuntoon ja sitä lähdetään hiomaan.” -Tommy Koponen

Sunnuntain vastustaja tarjoaa SPV:lle positiivisen haasteen. Sarjassa neljättä sijaa pitävä Nokian KrP on kohdattu kolmen edelliskauden aikana kymmenen kertaa ja SPV on voittanut näistä otteluista ainoastaan yhden. Nokian KrP vilisee maalintekotaitoa ja juoksuvoimaa. Joukkueen parhaita pistemiehiä ovat Joona Rantala sekä Henri Johansson. Tämän ottelun voittaakseen SPV:n tulee saada sekä hyökkäys- että puolustuspeli paremmalle tasolle.

Seinäjoella yleisö on ollut aina kuudes kenttäpelaaja ja sitä toivomme myös tulevana sunnuntaina! Laitetaan yhdessä ääntä Urheilutalolle ja siivitetään SPV kauden parhaaseensa. Ottelu alkaa tuttuun aikaan kello 17. Otteluisäntänä toimii KPMG. Liput otteluun voi hankkia ennakkoon osoitteesta lippuagentti.fi . LähiTapiola tarjoaa sisäänpääsyn 20:lle nopeimmalle!

#Elämänvirtaa -kampanja on edennyt upeasti – kiitos luovuttajille! Sunnuntaina nähdään onko luovuttajien määrä nostanut pelipaidan punaista väriä. Kampanjan etenemistä voit seurata SPV:n somesta sekä osoitteesta www.elämänvirtaa.fi 

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.