SPV selvään voittoon O2-Jyväskylästä

Harjoitusottelu: SPV – O2-Jyväskylä 10-3 (0-0, 6-2, 4-1)

SPV päätti viikonlopun leirityksen harjoitusottelulla Divarissa pelaavaa O2-Jyväskylää vastaan. Ottelun alku oli perjantain tavoin tasaista vääntöä eikä maaleja nähty avauserässä. Maalihanat aukesivat toisessa erässä, ensin vierasjoukkueen toimesta. Kotijoukke kuitenkin lisäsi asteen verran tarkkuutta viimeistelyyn ja meni menojaan jo toisella jaksolla. Toisen erän asetelmat säilyivät vielä päätösjaksolla ja SPV viimeisteli loppulukemiksi 10-3. O2 sai luotua ottelun aikana useita vaarallisia vastahyökkäyksiä mutta maalissa pelannut Eero Kosonen näytti kotiyleisölle ettei häntä turhaan ole tituleerattu maailman parhaaksi maalivahdiksi.

0-1 Pieviläinen Iiro (Wenning Joel)

1-1 Kohonen Mikko (Veikkola Matias)

2-1 Hankkio Jari (Hakala Tommi)

3-1 Kohonen Mikko (Mustonen Tuomas) YV

4-1 Kohonen Mikko (Veikkola Matias)

4-2 Lempinen Joni

5-2 Sieppi Joni-Arttu (Kohonen Mikko)

6-2 Hakala Tommi (Urmas Henri)