SPV solmi merkittävän yhteistyösopimuksen Realstickin kanssa

SPV:n miesten edustusjoukkue on tehnyt merkittävän uuden yhteistyösopimuksen salibandymailoja ja -varusteita valmistavan Realstickin kanssa. Alajärvellä pääkonttoriaan pitävä Realstick on myös Suomen salibandymaajoukkueen virallinen salibandyvarusteiden toimittaja. SPV saa kumppanikseen vahvan pohjalaisen kumppanin, jonka tavoitteet salibandyn kehittämisestä ovat erinomaisen yhteneväiset SPV:n tavoitteiden kanssa. Molemmat haluavat kehittää salibandya voimakkaasti salibandyn kasvupotentiaaliin uskoen, käytännön työhön sekä nuorisoon panostaen. Paikallisuuden kautta molemmat osapuolet näkevät sopimuksessa paljon mahdollisuuksia niin käytännön kehitystyön kuin yhteismarkkinoinninkin muodossa.

– Realstick on pohjalainen junttifirma. Meillä töitä tehdään työn mielekkyyden takia, arvostetaan rehtejä ja toimivia suhteita. Kaikista maailman salibandyseuroista SPV on mieluisin kumppani Realstickille, joten meillehän tämä oli lottovoitto. Tulevasta kaudesta tulee takuulla mielenkiintoinen – niin näkymisen, markkinoinnin kuin itse pelinkin kannalta, kommentoi Realstickin omistaja ja yrittäjä JP Finnilä.

– Olemme todella tyytyväisiä tämän sopimuksen syntymisestä, sillä paikallinen, pohjalainen salibandymailatoimittaja yhdistettynä meidän haluun kehittyä edelleen sopivat erinomaisesti yhteen, kommentoi SPV:n urheilutoimenjohtaja ja miesten liigajoukkueen päävalmentaja Tommy Koponen sopimusta.

– Halusimme huolellisesti selvittää varusteiden tason ja nyt useamman viikon testaamisen jälkeen jo tiedämme, että saamme käyttöömme välineet, joilla menestyminen huipputasolla on mahdollista jatkossakin. Erityisesti meidät vakuutti Realstickin välitön asenne ja aito halu kehittää tuotteitaan huippusalibandyn nyky- ja tulevaisuuden vaatimusten mukaiseksi, Koponen lisää.

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.