SPV taipui kolmannessa erässä TPS:lle

Perjantaina SPV suuntasi Turkuun kohtaamaan runkosarjan toisesta tilasta tiukimmin SPV:n kanssa taistelevan TPS:n. TPS otti tärkeän voiton taiston kannalta, kun se kaatoi SPV:n maalein 7-3. SPV jatkaa kuitenkin runkosarjan toisena, nyt yhden pisteen erolla seuraavana olevaan TPS:aan.
Ensimmäinen erä ei maalien suhteen tarjonnut kuin yhden namupalan, kun kuluneena viikonloppuna Suomen maajoukkueessa debytoinut Joni-Arttu Sieppi vei ylivoimalla SPV:n 0-1 johtoon. Paremmille maalipaikoille erässä pääsi SPV, mutta TPS:n tiivis puolustus ja maalivahti Pyry Luukkonen kestivät tilanteet mallikkaasti. Samaan tyyliin myös SPV puolusti Palloseuran yritykset.
Toisessa erässä Sieppi vei illan toisellaan SPV:n 0-2 johtoon, mutta puolessatoista minuutissa isännät onnistuivat kahdesti, joten viimeiseen erään lähdettäessä tilanne oli 2-2. Muutoin erä tarjosi salibandyviihdettä kerrakseen, sillä ottelun kokonaiskuva oli fyysinen, paljon kamppailupeliä sisältänyt runkosarjapeli.
Kolmannen erän alkuun Tuomas Mustonen pääsi laukomaan pallon tyhjään nuottaan, kun loistavasti karvanneet Konsta Haukkala ja Jari Hankkio riistivät pallon hyökkäyspäässä ja loivat tyhjän maalipaikan josta Mustonen ei erehtynyt. Tämän jälkeen alkoi TPS:n vyörytys, mihin SPV ei kyennyt vastaamaan. TPS löi alle viiteen minuuttiin pallon neljästi SPV:n maaliin, ja siirtyi ennen erän puoliväliä 6-3 johtoon. Lopussa Miko Kailialan hyvällä yksilösuorituksella TPS sai sarakkeeseensa vielä yhden maalin, ja kun SPV kuudella viittä vastaan peli ei tuottanut tulosta, jäivät täydet kolme sarjapistettä tänään Turkuun.
Seuraava ottelu tulee jo sunnuntaina, kun SPV saa vieraita Oulusta. Ottelu SPV-OLS pelataan sunnuntaina 10.2 kello 17.00 Seinäjoen Urheilutalolla.