SPV tasasi puntit kotiyleisön edessä

SPV – EräViikingit 8-4 (3-3, 2-0, 3-1) Otteluvoitot 1-1

Kutkuttavan jännittävä puolivälieräsarja Seinäjoen Peliveljien ja EräViikinkien välillä sai jatkoa sunnuntai-iltana Seinäjoella. Perjantaina Vantaalla tehottomuudesta kärsinyt SPV onnistui tänään kääntämään tiukan väännön edukseen maalein 8-4.

Ottelu noudatti aiempien kohtaamisten kaavaa ja tilanteita nähtiin molemmissa päissä. Alun nukahdusta lukuunottamatta SPV esiintyi erittäin pirteästi ja hyvällä asenteella. Varsinkin ensimmäisen erän lopussa ja toisessa erässä SPV vyörytti hyviä hyökkäyksiä EräViikinkien maalille. Hyvä paineistus jatkui tällä kertaa läpi pelin ja viimeistely oli tehokkaampaa verrattaen aiempiin esityksiin. Taisteleva joukkue ja huikea kotiyleisö olivat tänään voittamaton yhdistelmä ja SPV tasasi ottelu sarjan vakuuttavalla 8–4-voitolla.

Kotijoukkueen tehomiehiä olivat tänään ottelun parhaana palkittu Sieppi (2+1), Haukkala (2+1) ja Koski (0+3).

Sarja jatkuu tiistaina Vantaalla. Kolmas puolivälierä alkaa Energia Areenalla kello 18:30. Seinäjoelle palataan neljännen ottelun merkeissä perjantaina 13.3. kello 18:30.