SPV tasoitti puolivälieräsarjan

SPV-KrP 7-4 (1-1, 2-2, 4-1)

Otteluvoitot 1-1

Seinäjoen Peliveljet tasoitti puolivälieräsarjan kotiottelussa sunnuntai-iltana. Nokian KrP kaatui lukemin 7-4.

Ottelun ensimmäinen ja toinen erä olivat tasaisia pelin aaltoillessa päästä päähän. SPV:n puolustusilme oli huomattavasti parempi kuin sarjan avausottelussa Raholassa.
SPV meni toisessa erässä 3–1-johtoon, mutta KrP tuli tasoihin ja siirsi ratkaisun kolmanteen erään.

SPV tuli kolmanteen erään vahvasti. Kohosen ja Kuuselan rinnalle nostettu Janne autio vei kotijoukkueen johtoon neljännellä minuutilla. Mikko Kohonen lisäsi SPV:n johtoa ajassa 51:02.
Tästä KrP ei enää noussut, vaan SPV ratkaisi pelin lopullisesti parhaana palkitun Joni-Arttu Siepin ylivoimamaalilla ja Tuukka Kivirannan tyhjän maalin osumalla. Loistavasti pelannut maalivahti Julius Kivimäki torjui vieraiden vaarallisimmat maalintekoyritykset.
Viimeiset neljä minuuttia vieraat hakivat kiriä ilman maalivahtia, mutta onnistuivat vain kertaalleen Mikko Revon husittua pallon maalin edestä sisään.

– Kelpo suoritus meiltä. Puolustettiin hyvin. Käytännössä kolme omiin, kun viimeinen tuli kuusvitosella. Tuollalailla kun puolustetaan, niin voittoja tulee varmasti jatkossakin tässä sarjassa. Viimeistelyyn vielä pikkaisen joka äijälle parannusta, kertoi Joni-Arttu Sieppi.

Tuukka Kiviranta palkittiin runkosarjan taistelijana Ilkan Taistelijan Maljalla.