SPV voittoon sarja-avauksessa

SPV – Indians 7-4 (1-2, 1-1, 5-1)

Seinäjoen Peliveljet aloitti liigakauden ottamalla maukkaan kotivoiton Indiansista. Reilut 900 katsojaa saivat viihdettä koko rahan edestä, kun kotijoukke voitti lopulta lukemin 7-4.

Seinäjoen Urheilutalolla nähtiin vauhdikas ottelu, josta ei maalipaikkoja jäänyt puuttumaan. SPV sai pidettyä pallonhallinnan itsellään läpi ottelun, vaikka vierasjoukkue Indias johtikin peliä ensimmäiset kaksi erää. Maalinteko oli nihkeää ja ainoastaan Joni-Arttu Sieppi ja Henri Myllymäki onnistuivat Indians-vahti Kirvesniemen ohittamisessa ennen päätöserää. Kolmannessa erässä maalintekoon saatiin terävyyttä ja ketjumuutosten ja tiivistämisen kautta SPV siirtyi kuskin paikalle myös maalien muodossa. Hankkio ja Myllymäki toivat kotijoukkueen tasoihin, kun ottelua oli jäljellä vajaat seitsemän minuutia. Petri Hakonen ja Jyrki Holopainen viimeistelivät SPV:lle 6-4-johdon ja Koski viimeisteli loppunumerot 7-4 Indiansin hakiessa kavennusta ilman maalivahtia. SPV:n tehokkain oli tänään ottelun parhaana palkittu Sami Koski (1+3).

”Ensimmäistä kertaa ikinä olimme ’Inkkareita’ vastaan koko ajan pelin päällä. Silti peliin lähtö oli jotain muuta mitä olin odottanut ja Indians hyödynsi sen. Nostettiin tasoa ja tekemistä ja lopulta viimeiselle kympille tiivistäminen toi lopulta tuloksen, joka seurasi tekemistä. Mutta tästä parannetaan toivottavasti jo ensi perjantaille Poriin.” – Tommy Koponen

Salibandyliiga jatkuu SPV:n osalta vierasottelulla sarjanousija Karhuja vastaan Porissa. Ottelu pelataan perjantaina 21.9. kello 19 alkaen Porin Urheilutalolla. Suoraa lähetystä voit seurata ottelusta Ruutu+ kautta.