SPV:lle piste Raholasta

Nokian KrP – SPV 8-7 ja. (3-1, 2-2, 2-4)

Peliveljet kohtasi tiistai-iltana vieraskentällä Nokian KrP:n. Vaiherikas ottelu päättyi lopulta nokialaisten 8-7 jatkoaikavoittoon.

KrP aloitti ottelun ryminällä kun Joni Henttonen ja Jere Oksanen veivät näädät 2-0 johtoon alle viiden minuutin pelin jälkeen. Peliveljet vasta totutteli pelirytmiin kun erän loppupuolella Jere Mattila iski tilanteeksi jo 3-0. Peliveljien avausmaali nähtiin erän lopussa kun Hankkion veto painui ensimmäisen kerran Santeri Pohjosen selän taakse. Tauolle lähdettiin 3-1 lukemissa.

Kotijoukkue jatkoi toisessa erässä vahvoja otteita ja kasvatti johtoaan neljään maaliin Aleksi Peltolan ja Jere Oksasen osumilla. Koposen käyttämä aikalisä antoi peliveljille kaivattua lisävirtaa. Henri Urmas ja Matias Veikkola toivat SPV:n jälleen kahden maalin päähän kun toista erää oli jäljellä vajaat kaksi minuuttia. Pallonhallinta siirtyi vähitellen vieraille ja kotijoukkueen vaarallisimmat paikat syntyivät vastaiskuista. SPV pääsi kokeilemaan erän loppuun ylivoimaa, mutta lisämaaleja ei syntynyt. Tauolle siirryttiin Näätien 5–3-johdossa.

Kolmas erä jatkui siitä mihin edellinen erä päättyi. Peliveljet pitivät palloa ja loivat tilanteita kun KrP luotti vastaiskuihin. 46 minuutin kohdalla tarjottiin mahdollisuutta kavennukseen kun Henri Johansson passitettiin istumaan kaksiminuuttista kiinnipitämisestä. Ylivoima ei päättynyt toivotusti vaan kotijoukkue lisäsi johtoaan alivoimalla 6–3:een. Henri Johansson vei näädät jälleen neljän maalin johtoon kun ottelua oli jäljellä 10 minuuttia. Peliveli ei suotta tilanteesta lannistunut vaan usko omaan tekemiseen säilyi vahvana. Ville Kuusela aloitti vierasjoukkueen loppukirin kun pelikellossa oli jäljellä viisi minuuttia. Neljä minuuttia myöhemmin nähtiin jo ottelun tasoitus kun Henri Urmas hiljensi kotiyleisön seitsemännen kerran. Lisäosumia ei varsinaisella peliajalla enää nähty.

Jatkoaikaa ehti kulua 27 sekuntia kun Henri Johansson laukoi ottelun voittomaalin.  Näin ollen kaksi pistettä jäi tänään Raholaan ja Peliveljet korjaa jatkoaikatappiosta yhden pisteen.

Kirin aikana tehtiin myös historiaa kun Mikko Kohosesta tuli ensimmäinen 800 (514+286) tehopisteen pelaaja Salibandyliigassa. Ottelu oli samalla Jyrki Holopaisen 300. liigaottelu.

Peliveljet kohtaa seuraavaksi SalBan lauantaina vieraissa. Ottelu alkaa Rauman Kauppaoppilaitoksella klo 17:00.