SPV:lle SM-pronssia!

SPV – Oilers  7-0 (2-0, 4-0, 1-0)

Seinäjoen Peliveljet päättivät kauden miesten Salibandyliigan pronssiottelussa murskaavaan 7–0-voittoon. Pronssi oli joukkueelle historian neljäs.

Alusta asti oli selvää, kumpi joukkue oli tullut pelaamaan tosissaan pronssimitalista. SPV hallitsi kenttätapahtumia ja esitti parasta peliään sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Jukkis Pelto-Arvo iski ottelun avausmaalin kuuden minuutin pelin kohdalla. Henri Myllymäki lisäsi kotijoukkueen johtoa alivoimaosumalla erän lopussa. Toinen erä oli SPV:n täydellistä näytöstä. Joukkue pyöritti peliä mielin määrin ja nautti pelistä. Sieppi, Hankkio, Pelto-Arvo ja Mustonen veivät SPV:n kuuden maalin karkumatkalle toisessa erässä. Oilers ei saanut kolmannessa erässä minkäänlaista kiriä aikaan. Viiden minuutin ylivoiman aikana Tommi Hakala viimeisteli ottelun loppunumeroiksi 7-0. SPV pääsi juhlistamaan neljättä pronssia hienon kotiyleisön edessä.

”Tällä on iso merkitys itselle ja joukkueelle. Yli vuosi sitten alettiin tehdä hommia tämän kauden eteen. Tehtiin iso pelillinen muutos edelliseen kauteen. Työnteon määrä, jos ei triplaantunut, niin ainakin tuplaantui. Oltiin silloin huhti-toukokuussa jo asialla ja tämä on palkinto siitä että oltiin aika erilainen joukkue tällä kaudella Salibandyliigassa. Sen näki tänään että oltiin sen näköinen joukkue mitä ollaan oltu. Tehtiin töitä tänään huomattavasti enemmän kuin vastustaja ja sillä saatiin pronssi. Hyvä fiilis!”Harri Karjala