Steelers nousi voittoon jatkoajalla

SPV-Steelers 6-7 ja. (0-1, 4-4, 2-1)

Hämeenlinnan Steelers haki jatkoaikavoiton Seinäjoelta kotijoukkue SPV:n kaatuessa lukemin 6-7.

Ottelun ensimmäinen erä oli vähämaalinen. Putoamiskamppailua käyvä Steelers pelasi viisaasti. Joukkue puolusti tarkasti, eikä päästänyt SPV:ä pahoille maalipaikoille. Avauserässä nähtiin ainoastaan yksi osuma ja siitä vastasi vieraiden Aleksi Kulmala.

Steelers karkasi toisessa erässä jo kolmen maalin johtoon. Sipronen osui ensin ylivoimalla ja hetkeä myöhemmin Timo Johansson iski pelivälineen kolmannen kerran Hannes Hannulan vartioimaan maaliin. Maalin jälkeen kotijoukkue heräsi taisteluun mukaan. SPV kapusi maali kerrallaan kymmenessä minuutissa rinnalle ja ohi. 4-3 tilanteessa SPV pääsi myllyttämään ylivoimaa mutta ainoastaan vieraat osuivat alivoimalla, tuoden pelin jälleen tasoihin. Erän lopussa Lastikka vei vieraat takaisin maalin johtoon.

Ottelu jatkui tasaisena kolmannessa erässä. Koski ja Myllymäki veivät Peliveljet vuorostaan johtoon, mutta puoli minuuttia ennen loppua nähtiin Johanssonin kavennusosuma. Jatkoaika ehti vanhentua 2:19 minuuttia, kun Ville Lastikka varmisti kaksi tärkeää pistettä Steelersille.

”Meillä oli kaikki avaimet voittoon. Oli tietysti meiltä hieno nousu 0-3 tilanteesta tasoihin ja ohi, mutta lopputulos harmittaa. Pelissä oli kuitenkin sellaisia elementtejä mitä toivottiin. Peli oli aktiivisempaa ja nyt kun sitä on haettu peliin, niin se joskus vielä kostautuu oman pään virheinä.” –Tommy Koponen