Steelers vieraaksi Seinäjoelle

Seinäjoen Peliveljet kohtaa kotihallissa sunnuntaina 30.9. Hämeenlinnan Steelersin.

Ennen sunnuntain ottelua Steelers on ehtinyt pelata neljä ottelua, joista se on kerännyt kasaan yhteensä kuusi pistettä. Joukkue aloitti kauden vahvasti voittamalla Kooveen Tampereella 2-6 ja mitaliehdokas Nokian KrP:n kotonaan lukemin 10-3. Tämän jälkeen joukkue on kärsinyt tappiot Welhoille sekä Classicille vieraskaukaloissa. Joukkueen tehoduona on häärinyt alkukaudella Nico Jonaenson (3+9) ja Ville Lastikka (10+2). Kaksitoista pistettä nakuttaneet miehet johtavatkin koko sarjan pistepörssiä ennen seuraavana tulevaa Sami Koskea (2+8).

SPV:n liigakausi käynnistyi kahdella voitolla. Kauden avauksessa Indians kaatui Seinäjoella lukemin 7-4 ja Porissa Karhut taipuivat maalirikkaassa ottelussa luvuin 7-12. Valmista ei peli kuitenkaan vielä ole millään osa-alueella. SPV:n etuna on silti huomattavasti pidempi palautumisaika vierasjoukkue Steelersin tiiviiseen alkukauteen verrattuna.

Sunnuntaina lähdetään hakemaan ehjempää 60 minuutista. Avauspelissä oltiin alkupuoli aika telineissä. Porissa taas toisen erän alkupuolisko. Ja tietenkin seitsemän päästettyä omiin on aina liikaa, eli aika alkutekijöissä vielä ollaan.” -Tommy Koponen

Steelers on laadukas joukkue. Alusta asti pitää olla tarkkana ja toteuttaa sitä pelitapaa, mikä on sovittu. Jos asiat natsaa niin uskon että lopputulos on hyvä. Jos ei olla alusta asti hereillä niin tulee varmasti vaikea ottelu. Vauhdikasta tulee jokatapauksessa!” Jukkis Pelto-Arvo

SPV:n ja Steelersin välinen ottelu alkaa sunnuntaina 30.9. Seinäjoen Urheilutalolla kello 17. Otteluisäntänä toimii Grano ja suoran lähetyksen ottelusta lähettää Veikkaus-TV.

1d363992-718a-4115-bf64-14e1f309ce3c