Suomi 100 -juhlaottelu päättyi SPV:n jatkoaikavoittoon

Steelers – SPV 5-6 JA (2-3, 1-1, 2-1, 0-1)

SPV kohtasi tuplaviikonlopun ensimmäisessä ottelussa Steelersin Elenia Areenalla. Suomi 100 – juhlaottelu tarjosi viihdettä koko rahan edestä ja päättyi lopulta SPV:n 5–6-jatkoaikavoittoon.

SPV aloitti vahvasti, kun ajassa 00:48 Arttu Kukon veto upposi Järvisen kainalosta Steelers-maaliin. Kymmenen sekuntia möyhemmin Sami Koski osui Kohosen syötöstä. Kohonen itse vei vieraat 0-3 johtoon kolmen minuutin pelin kohdalla. Steelers otti aikalisän ja pääsi pikkuhiljaa peliin mukaan. Aarnio kavensikin pian tilanteeksi 1-3. Steelersin hurmos tuotti lisää tulosta, kun Hätönen iski kotijoukkueen toisen osuman ajassa 11:22. Ensimmäinen erä päättyi lukemiin 2-3.

Toinen erä jatkui tasaisena. Ensin Sami Koski vei ylivoimalla Peliveljet 2-4 johtoon. Hetkeä myöhemmin Ville Lastikka kavensi, niin ikään ylivoimaosumalla. Tämän jälkeen kotijoukkue sai hyvän vaiheen peliinsä ja SPV tyytyi vastaiskuihin. Toisessa erässä ei nähty lisäosumia.

Kolmas erä alkoi edellisten tapaan vauhdikkaasti. Steelers sai luotua muutamia vaarallisia maalintekopaikkoja ja tasoitus osuma nähtiinkin ajassa 43:31, kun Grönforsin veto upposi maskin ohi Julius Kivimäen selän taakse. Tämän jälkeen SPV sai omasta pelistään jälleen kiinni. Punapaidat siirtyivät ottelussa jälleen johtoon, kun Matias Veikkola nousi vahvasti laidasta ja ampui pelivälineen alakulmaan. Tilanteita nähtiin molemmissa päissä. Seuraavasta osumasta vastasi Steelers, kun Kivimäen torjunta kimposi taivaisiin ja Lastikka pelasi irtopallon verkkoon. Steelers piti loppuajan palloa omassa päässä ja varmisti ottelusta yhden pisteen.

Jatkoaika tarjosi jälleen maalipaikkoja molempiin päihin. SPV pääsi kuitenkin pyörittämään vaihtoja pallolla ja sitä kautta luomaan hyviä tilanteita Steelers-päätyyn. Ratkaisijan viitan puki päälleen Matias Veikkola, joka ajoi vahvasti keskustaan ja viimeisteli SPV:lle kauden ensimmäisen jatkoaikavoiton.

Pisteitä on jaossa jo huomenna, kun SPV kohtaa Espoossa Oilersin. Ottelu alkaa kello 17 ja sitä voi seurata suorana Elisa Viihteen kautta.