Supervahvistus Väänänen: ”Tunnelmat älyttömän hyvät ja samalla odottavat.”

Joensuusta Seinäjoelle siirtynyt Tatu Väänänen pääsi vastailemaan uuden pelaajan 10 visaiseen. Tässä Enosta kotoisin olevan superhankinnan mietteitä.

Morot!

1. Kesä Seinäjoella uudessa seurassa takana, kauden alkuun kaksi ja puoli viikkoa. Mitkäs on fiilikset?

Tunnelmat on älyttömän hyvät ja samalla odottavat. Vaikka kesä on mennyt tosi nopeesti, niin kyllä tässä jo pelien alkamista odottaa. Pääsee ns. poimimaan ne kypsät hedelmät, joita kesän aikana viljeltiin. :)

2. Mikä on ollut erilaista täällä edelliseen seuraasi verrattuna kesäharjoittelussa?

Treenit on kestoltaan olleet paljon pidempiä kuin joensuussa viime vuosina. Toisaalta oheisharjottelussa on pyritty siihen, että ei niin pelinomaiset harjoitteetkin on saatu linkitettyä peliomaiseksi palautusten aikojen ja määrien kautta. Täällä on harjoiteltu myös monipuolisemmin kuin mihin olin tottunut.

3. Entä muuten, miten touhu on eronnut ylipäätään edellisestä seurastasi?

Huomaa selvästi, että Seinäjoella on salibandy isossa nosteessa, kun tekeminen taustoilla ja myös kentällä on todella innokasta. Muutoin seurojen toiminta on ollu isolta kuvaltaan melko samanlaista, pienten kaupunkien joukkueet pitävät yhtä kentän ulkopuolellakin.

4. Mitenkäs oma kunto, missä mennään?

Kunto on ihan hyvä, ei voi olla kun tyytyväinen kesään. Ilman loukkaantumisia ja pahempia sairasteluja olen kesän saanut treenata, joten se on hyvä lähtökohta kautta ajatellen.

5. Mitkä ovat henkilökohtaiset tavoitteesi alkavalle kaudelle?

Tavoite on saada pelata ehjä ja samalla paras kauteni tähän mennessä. Siinä samassa pyrin auttamaan joukkueitani voittamaan jokaisen kilpailun joihin osallistumme, eli SM- ja Cupin kulta sekä MM-kulta.

6. Mitkä asiat näet SPV:n vahvuuksina tällä kaudella?

Hyökkäyspelin monipuolisuus, pelinopeus, yhtenäisyys, viisikoiden yhteispeli… siinä vain muutamia selkeitä vahvuuksia, joita uskon SPV:llä tällä kaudella näkyvän.

7. Entä mitkä ovat suurimmat haasteet?

Joukkueessa on paljon ”taiteilijoita”, joten haasteet tulevat olemaan silloin, kun joukkueelle tulee vaikeita jaksoja. Miten ne käsitellään ja mitä niistä opitaan?

8. Kuka on joukkueen läpänheittäjä?

Siellä on paljon puheliaita kavereita, joilla on kaikilla omat hyvät (ja huonot) tarinansa, mutta Don Kohonen ja Tuutsi Kiviranta on luonnostaan melko suulaita tyyppejä, joilla on aina muutama hauska juttu mielessä. Erikoismaininta pitää antaa seinäjoen omille ”kauhukakaroille” Eki Härköselle ja Mäksä Mäkelälle, jotka kinastelullaan ja hämärillä jutuillaan pitävät kopissa hyvää tunnelmaa yllä.

9. Kenen kanssa et niin mielelläsi halua samaan kulmavääntöön?

En mielellään kenenkään. Tykkäisin surffailla mieluiten keskialueella…mutta jos pitää ihan valita, niin kyllä Haba Karjalan veitsenterävät kyynerpäät tuottaa mulle jo painajaisiakin, joten valitsen Haban.

10. Ja vielä perinteisesti terveiset SPV:n faneille ja Suomen parhaalle kotiyleisölle:

Hieno homma, että löydätte kerta toisensa jälkeen salibandykatsomoihin ja pitäkää mielessä, että mikä tahansa melu on siellä hyvästä!

Kiitos!

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.com
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.