Taistelu kotiedusta tiivistyy – viikonloppuna vastassa Oilers ja LASB

Viiden ottelun vieraskiertue päättyy tämän viikonlopun liigaotteluihin Espoossa ja Lahdessa. Lauantaina SPV kohtaa Oilersin ja sunnuntaina LASB:n.

SPV:n pelityyli on hakenut uomiaan alkuvuoden aikana, kun aktiivinen päätykarvaus on ajoittain vaihdettu matalampaan malliin. Indians- ja Happee-tappioiden jälkeen peliin onkin löytynyt toivottua monipuolisuutta. Oilers kaatui uudistuneella ilmeellä Seinäjoella maalein 7-4. Vuoden toinen haaste odotti Vantaalla mutta EräViikingeille taivuttiin maalein 6-4. Viime viikolla joukkue kohtasi sarjan 12. ja 13. sijoilta ÅIF:n ja Welhot. SPV latoi molemmissa otteluissa kymmenen maalia täyteen ja täydet pisteet matkasivat Seinäjoelle tuloksin 7-10 ja 4-10. Oilersilla on allaan neljän pelin voittoputki, johon mahtuu tärkeät vierasvoitot EräViikingeistä ja Nokiasta. Oilers tukee käynnissä olevaa #Elämänvirtaa -verenluovutuskampanjaa pelaamalla kotiottelunsa poikkeuksellisesti sinisessä asussa. SPV esiintyy siis viikonlopun molemmissa otteluissa valko-punaisessa paidassa.

Sunnuntain ottelua isännöivä LASB on ollut SPV:lle haastava vastus. Joukkue on pistänyt ennakkoon suosikiksi povatun SPV:n usein tiukoille. Joukkueet kohtasivat marraskuun alussa ja Suomen Cupin yhdistelmäottelu päättyi tuolloin jännittävien vaiheiden jälkeen SPV:n 4–3-voittoon. Tulevat ottelut määrittävät pitkälle SPV:n asemia tuleviin pudotuspeleihin. Kotietuun on vielä hyvät mahdollisuudet, vaikka tämän hetken sarjasijoitus on seitsemäs. Sijoilla 2-7 käydään äärimmäisen tiukkaa taistoa, sillä kaikki joukkueet mahtuvat viiden pisteen sisään.

Viikonlopun vierasottelut:
25.1.  klo 17  Oilers – SPV, Tapiolan Urheiluhalli  (ei lähetystä) Liput otteluun: Tiketti.fi
26.1.  klo 17  LASB – SPV, Suurhalli Areena (Ruutu+)

 

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.