Tänään Happee klo 17.00 Jyväskylässä

SPV:n liigapelit jatkuvat tänään vieraspelillä Jyväskylässä Happeeta vastaan. SPV:n sivuilla oli pelin alkamisajasta väärää tietoa tähän aamuun asti, sillä ottelu alkaa Jyväskylässä klo 17.00. Virhe johtui siitä, että otteluajankohta muuttui otteluohjelman vahvistamisen jälkeen eikä ylläpito huomannut tällöin enää korjata aikaa. Mutta ottelu siis alkaa klo 17.00 Jyväskylän monitoimitalolla.

Itse otteluun SPV saa vastaansa ehkä tämän hetken kuumimman joukkueen salibandyliigasta. Avausottelussa Happee niisti Josban vieraskentällä lukemin 7-0 ja eilen jyrän alle jäi Espoon Oilers lukemin 7-4. Jyväskylässä otteluun valmistautumista kuvastaa myös se, että vuosi vuodelta Happeen ennakoissa keskitytään entistä tarkemmin laskemaan sitä, montako pelaajaa SPV:stä on joko joskus pelannut Happeessa tai asuu tai opiskelee Jyväskylässä. Toisin sanoen vastassa on kaikin tavoin ennenkaikkea SPV:n päänahkaa hamuava joukkue.

Happee – SPV klo 17.00 Jyväskylän monitoimitalo.

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.com
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.