Tänään Urheilutalolla klo. 18:30: SPV-Classic 4. välierä

Peliveljillä katkon paikka kotona

Classicin kavennettua ottelusarjan 2-1:een on aika neljännen osaottelun perjantaina Seinäjoen Urheilutalolla.
Viime ottelussa Tampereella Peliveljet lähtivät kamppailuun heikolla liikkeellä ja terävyyden puutteessa. Classic veikin ensimmäisen erän 3-0, ja vaikka Speve siitä vielä nousikin, antoi juuri tuo erä avaimet tamperelaisten voittoon.

Tämän päivän ottelussa on luvassa kiihkeää playoff-kamppailua täyteyttään tursuavassa Urheilutalon hornankattilassa. Menneiden otteluiden värikkäät tapahtumat, muiden muassa Teemu Häkkisen kuristusote ja Mikko Kohosen viisiminuuttisen aiheuttama kolaus, pelien lopuissa ovat saattaneet jättää jotain muutakin kuin maalintekohalua hampaankoloon.

Pystyykö viime ottelussa hivenen jäissä ollut ykkösketju palaamaan tuttuun kuosiinsa? Entä kumpi maalivahdeista vie tänään pidemmän korren, Ihme vai Ikonen? Näihin ja tuhansiin muihin kysymyksiin löydät vastauksen, kun 18:30 alkaen kaksi maailman parhaimpiin seurajoukkueisiin lukeutuvaa rykelmää ottavat toisistaan mittaa. Seinäjoen Urheilutalolla!

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.com
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.