Tänään Urheilutalolla klo. 18:30: SPV-Classic 4. välierä

Peliveljillä katkon paikka kotona

Classicin kavennettua ottelusarjan 2-1:een on aika neljännen osaottelun perjantaina Seinäjoen Urheilutalolla.
Viime ottelussa Tampereella Peliveljet lähtivät kamppailuun heikolla liikkeellä ja terävyyden puutteessa. Classic veikin ensimmäisen erän 3-0, ja vaikka Speve siitä vielä nousikin, antoi juuri tuo erä avaimet tamperelaisten voittoon.

Tämän päivän ottelussa on luvassa kiihkeää playoff-kamppailua täyteyttään tursuavassa Urheilutalon hornankattilassa. Menneiden otteluiden värikkäät tapahtumat, muiden muassa Teemu Häkkisen kuristusote ja Mikko Kohosen viisiminuuttisen aiheuttama kolaus, pelien lopuissa ovat saattaneet jättää jotain muutakin kuin maalintekohalua hampaankoloon.

Pystyykö viime ottelussa hivenen jäissä ollut ykkösketju palaamaan tuttuun kuosiinsa? Entä kumpi maalivahdeista vie tänään pidemmän korren, Ihme vai Ikonen? Näihin ja tuhansiin muihin kysymyksiin löydät vastauksen, kun 18:30 alkaen kaksi maailman parhaimpiin seurajoukkueisiin lukeutuvaa rykelmää ottavat toisistaan mittaa. Seinäjoen Urheilutalolla!