Tiikerit kaatui kurinalaisella pelillä

SPV – Tiikerit 8-2 (5-1, 1-0, 2-1)

Seinäjoen Peliveljet ei jättänyt Tikkurilan Tiikereille yllätyksen mahdollisuutta lauantai-iltana miesten Salibandyliigassa. Kotijoukkueen kurinalainen peli jätti Seinäjoelle täydet kolme pistettä maalein 8-2.

Peliveljet ottivat ottelun haltuunsa heti ensimmäisessä erässä vyöryessään vieraspäätyyn kolmen ketjun voimin. Jokainen viisikko sai mukavasti myllyä pyörimään vaikka parhaiten viimeistelyssä onnistui Kuuselan johtama kakkosketju. Tiikereiden maalipaikat jäivät ottelussa vähiin kurinalaisen puolustuksen ansiosta. SPV:n korkea karvaus oli toistaiseksi unohdettu eikä Tiikerit päässeet senkään kautta liikaa vastaiskuille. Toisessa ja kolmannessa erässä viimeistely ei ollut yhtä tehokasta mutta ottelun hallinta pysyi selkeästi kotijoukkueella.

”Pelattiin tänään alusta loppuun kurinalaisesti. Ei varmasti mikään kaikista yleisöystävällisin peli mutta ihan jokaista peliä ei kannata painaa täydellä voimalla. Tavoitteena oli minimoida vastustajan mahdollisuudet ja siinä onnistuttiin kyllä hyvin.” – Tommy Koponen

Ottelun tehokkaimmat Peliveljet olivat tänään Hankkio (2+2) ja Sieppi (2+1). Kaksi maalia ja yhden tolppalaukauksen iski myös Petri Hakonen.

Seuraava ottelu on edessä heti huomenna, kun sarjan piikkipaikkaa pitävä Classic kohdataan Tampereella. Kahdessa edellisessä ottelussa SPV on onnistunut päästämään ainoastaan neljä maalia mutta kuinka käy kun vastassa on sarjan ylivoimaisesti tehokkain joukkue? Se selviää, kun SPV ja Classic kohtaavat sunnuntaina Tampere Areenalla kello 18. Lähetyksen ottelusta tarjoaa IS-TV.

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.