TPS kaatui maalitalkoissa

SPV – TPS 11-9 (3-3, 5-2, 3-4)

Seinäjoen Peliveljet päätti kotituplan maukkaaseen voittoon Turun Palloseurasta maalein 11-9. Kiihkeä ja vauhdikas ottelu tarjosi tunteita ja vaarallisia tilanteita aina alkuvihellyksestä loppusummeriin saakka. SPV:n vahva erikoistilannepelaaminen oli yksi voiton avaimista. Joukkue hyödynsi kaikki neljä ylivoimaa sekä rangaistuslaukauksen.

Vahingoiltakaan ei kovatempoisessa ottelussa säästytty. SPV:n Eero Kosonen joutui jättämään kentän heti ensimmäisessä erässä aivotärähdyksen vuoksi. Kosonen sai iskun päähänsä yhteentörmäyksessä Ville Laineen kanssa kymmenen minuutin pelin kohdalla. Tunteet leiskuivat molemmilla joukkueilla läpi ottelun mutta pahemmilta ylilyönneiltä onneksi säästyttiin.

Kotijoukkueen tehokkain pelaaja oli tänään Sami Koski, joka tarjoili yhteensä viisi maalisyöttöä. Sämpyn tarjoiluista nauttivat kaikkien ketjukavereiden lisäksi ylivoimalla Mikko Kohonen.

”Aika vauhdikas peli, jossa mentiin päästä päähän. Pelattiin kohtalaisen hyvin alku mutta sitten tuli pieniä nukahduksia ja heilui omissa. Parhaimmillaan oltiin neljä maalia johdossa ja tehtiin tästä itse kyllä aika tiukka. Muuten ihan hyvä peli mutta liikaa päästettiin omiin huolimattomalla pelillä.”Joni-Arttu Sieppi

”Vastustaja oli viime keväältä tuttu ja samanlaista vääntöä se oli tänäänkin. Vähän enemmän nahuamista ja kulmissa pyörimistä. Yleisökin sai elää aika hyvin mukana, kun kyseenalaisia tilanteita tuli puolin ja toisin. Kai tämä oli urheilua parhaimmillaan. Joukkueena vähän sössittiin tuota loppua, kun hukattiin neljän maalin johto ja päästettiin kaveri maalin päähän. Parantamisen varaa jää ainakin tuossa johtoasemassa pelaamiseen.”Sami Koski

SPV palaa sorvin ääreen keskiviikkona 30. lokakuuta, jolloin joukkue matkustaa Tampereen Raholaan Nokian KrP:n vieraaksi.

img_8603

Rasmus Hasu korvasi kentältä poistuneen Eero Kososen ja pelasi vahvan ottelun SPV:n tolppien välissä.

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.