Tuplaviikonloppu alkoi synkästi murskatappiolla

EräViikingit – SPV 12-3 (6-1,3-1,3-1)

Peliveljien tuplaviikonloppu alkoi synkästi joukkueen hävittyä Vantaalla EräViikingeille murskalukemin 12-3.

EräViikingit aloitti ottelun terävästi ja siirtyi ensimmäisen 10 minuuttisen aikana 3-0 johtoon. SPV-puolustus oli lepsua ja hyökkäyksiin lähtö ontui pahasti. Koponen käytti aikalisän jo ensimmäisessä erässä, kun oman pään virheestä Kukkola siirsi ”Viikkarit” jo 4-0 johtoon. Punapaitojen ainoasta maalista ensimmäisessä erässä vastasi ajoittain pirteästi esiintynyt kakkosketju. Hienon syöttökuvion päätteeksi Hankkio löysi keskeltä Myllymäen, joka iski 4–1-kavennusosuman. Maali ei tuonut kuitenkaan toivottua lisäbuustia vaan ensimmäinen erä päättyi kotijoukkueen johtaessa 6–1.

Toisessa ja kolmannessa erässä peliveljet eivät saaneet juurikaan kiriä aikaan. Kakkosketju pysyi ajoittain kotijoukkueen vauhdissa mukana ja saikin lisääntyvästi vastuuta. Hankkio-Myllymäki-Keskinen -kolmikko vastasi kaikista SPV-maaleista ottelussa. Maalit jäivät lopulta laihaksi lohduksi, kun mustapaidat nakuttivat maaleja toisensa perään. Hannula esitti ottelussa muutamia paraatitorjuntoja vaikka lopulta EräViikingit onnistuvat maalinteossa vielä yhteensä 6 kertaa. Ottelu päättyi kotijoukkueen murskaavaan 12–3-voittoon.

”Karmea esitys meiltä jälleen. Nyt on kolme viimeistä peliä ollut pulustuspelin kanssa suuria ongelmia. Miehet hukkuu liian helposti omalla alueella. Huomenna on onneksi jo uusi matsi ja todellinen kasvojen pesun paikka. Jos jotain positiivista pitää kaivaa tästä pelistä niin oman kentän kanssa pystyttiin tänään edes jotenkin siedettävään esitykseen. Nuoren Juuso Keskisen otteet ilahduttaa mua suuresti.” -Jari Hankkio