Uusi vuosi avataan huippuottelulla

Vuosi 2020 alkaa heti räväkästi, kun 4.1. Seinäjoen Urheilutalolle saapuu vahvasti etenkin viime kierroksilla esiintynyt Esport Oilers. Oilers liihottaa nyt  kolmen ottelun voittoputkessa ja on sarjassa tasapisteissä ottelun enemmän pelanneen SPV:n kanssa.Viime kierroksilla se on ottanut maukkaita voittoja mm. TPS:stä ja Indiansista.

Henri Myllymäki vastasi tänään SPV:n ainoasta osumasta.

SPV:n paidan väri vaihtui vuoden viimeiseen otteluun valkoiseksi. Sen palauttamiseksi tarvitaan kaikkia, sillä verta luovuttamalla punainen väri palautuu takaisin paitaan. Henri Myllymäki ja kumppanit puolestaan yrittävät kääntää joukkueen kurssia voittosuuntaan kentällä.

SPV:llä joulukuun loppupuolesta puolestaan tuli hämmentävän vaikea, kun sekä Classic, Happee että Indians kävivät vuorollaan viemässä kaikki pisteet Seinäjoelta mennessään. Erityisesti Happee ja Indians -pelien maalinteon vaikeudet ovat olleet yllättäviä kotijoukkueen kannalta, sillä SPV on jo kohta parin kauden ajan kuulunut joukkueisiin, jonka osalla maaleja on syntynyt joka tapauksessa ainakin hyökkäyssuuntaan. Viime peleissä maalivirta on kääntynyt ainoastaan vastustajan laariin ja SPV on ollut yllättävissä vaikeuksissa nimenomaan viimeistelyn osalta. Se on kyllä hallinnut aika ajoin kenttätapahtumia rohkean prässipelinsä ansiosta, mutta onnistumiset maalinteossa ovat olleet vähissä. Joukkueella on nyt välissä viikko aikaa toipua Indians -pelin murheellisista 1-10 lukemista ja lauantain iso kysymysmerkki onkin, kuinka siinä on onnistuttu.

Yksi jännityksen aihe lauantaille on se, kuinka paljon SPV:n paitaan on saatu takaisin punaista väriä. Nimittäin jos verenluovuttajia on tässä välissä ollut hyvin, SPV saa paitaansa takaisin punaista väriä sitä mukaa, kun verta luovutetaan. Onko lauantaina vielä kokovalkoinen paita vai jo osa punaisesta, selviää heti ottelun alkaessa. Parissa viime pelissä vastustajat ovat pitkälti käytännössä ratkoneet peliä jo ottelun alussa, nyt jännitetäänkin myös sitä, onko tahti tässä suhteessa muuttunut.

Vuoden vaihtumisen lisäksi SPV:n pelipaikka muuttuu edellisestä ottelusta, kun nyt palataan takaisin tutulle Urheilutalolle. Tässä on mainio ensimmäinen mahdollisuus näyttää, että Seinäjoella yleisökään ei kuulu luovuttajiin muuten kuin veren kanssa.

Ottelu vihelletään käyntiin la 4.1.2020 klo 17.00.

Tervetuloa paikalle, pistetään aito kotihalli eli Urheilutalon mökki punaiseksi ja heti vuoden alusta halli huutamaan onnistumisten merkiksi!

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.