Uusi vuosi käyntiin kotivoitolla

SPV – Oilers 7-4 (3-1, 1-2, 3-1)

Seinäjoen Peliveljien vuosi alkoi helpottavalla kotivoitolla, kun Esport Oilers kaatui Seinäjoella maalein 7-4. #Elämänvirtaa -verenluovutuskampanja on lähtenyt hienosti käyntiin ja pelipaitoihin ilmestyi ensimmäisen viikon jälkeen hieman punaista väriä.

Parin ottelun heikot esitykset oli jätetty unholaan, kun Peliveljet tulivat keskittyneellä peli-ilmeellä vuoden ensimmäiseen otteluun. Edellisen tappion jälkeen palattiin perusasioihin ja peli-ilo löytyi jälleen yksilöiden ja joukkueen yhteisten onnistumisten kautta. SPV laski hieman karvaustaan ja lähti otteluun nöyrästi puolustuksen kautta. Vastustaja pidettiin poissa tekopaikoilta ja omat maalipaikat avautuivat vastahyökkäysten ja aktiivisen pelin kautta. Kova työnteko palkittiin ja Oilers kaatui maalein 7-4. SPV:n tehokkaimpia olivat tänään neljä maalia syöttänyt Sami Koski sekä kahden maalin miehet Joni-Arttu Sieppi ja Jukkis Pelto-Arvo. Juuso Keskinen kirjasi ottelussa kaksi maalisyöttöä.

”Tänään pelattiin uhrautuvasti. Joukkueella oli hyvä meininki ja kaikki taisteli loppuun asti. Laskettiin hieman karvausta ja se toimi tänään hyvin. Välillä annettiin tilannepainetta mutta aika matalalta otettiin muuten. Saatiin näin vastustajalta maalipaikat vähiin verrattuna aiempiin otteluihin.” – Riku Hakanen

”Palattiin peruasioihin ja saatiin voitto. Ei nyt välttämättä niin kaunista peliä mutta joukkue pelasi nöyrästi ja taisteltiin homma kotiin. Ei ollut välttämättä aivan valmista peliä vielä mutta se on hienoa että pystytään pelata voitosta muullakin kuin sillä aivan tutulla tavalla. Joukkue oli edellisten pelien jälkeen hyvin keskittynyt ja toteutti pelisuunnitelmaa täydellisesti.” – Tommy Koponen

Ottelutilastot

Seuraavaksi SPV suuntaa viiden ottelun vieraspelikiertueelle. Seuraavan kerran kotihalliin palataan 2. helmiikuta, kun Peliveljien vieraaksi saapuu Nokian KrP. Vieraskiertueen ja #Elämänvirtaa -kampanjan edistymistä voi seurata Ruutu+:n ja SPV:n somekanavien kautta.

Jukka-Pekka Pelto-Arvo kuului päivän onnistujiin kahdella osumallaan. Sami Koski kirjasi jälleen hurjat syöttötehot 0+4.

Jukka-Pekka Pelto-Arvo kuului päivän onnistujiin kahdella osumallaan. Sami Koski kirjasi jälleen hurjat syöttötehot 0+4.

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.