Väli-Suomen Väännöstä vääntövoitto SPV kaavalla

Jyväskylän Happeen isännöimä Väli-Suomen Vääntö pelattiin tänä vuonna kolmen joukkueparin kesken. Ensimmäisessä ottelussa kohtasivat 2. divisioonassa pelaavat Happee Steamers ja SPV2. Pienellä miehistöllä Steamersin laajaa miehistöä vastaan pelanneet ”kakkosen” miehet jäivät avausmaalista huolimatta täydellisesti jyrän alle ja loppulukemat olivat 14-2. Rankkarikisan pisteen nappasi kuitenkin tästä SPV.

Päivän toisessa ottelussa Speven A-junnut johtivat ottelua vielä kolmanteen erään lähtiessä, mutta pelimiesten kympillä Happee karkasi lopulta 9-5 voittoon. Tässäkin parissa rankkaripiste tuli kuitenkin SPV:n nimiin.

Päivän viimeisessä eli liigajoukkueiden kamppailussa näytti kaksi erää siltä, että tämänkin ottelun voitto menee isäntäjoukkueen nimiin. Kolmas erä alkoi sangen haastavista 4-0 lukemista, mutta jälleen kerran SPV näytti, että kirikykyä löytyy ja kolmannen erän 5-1 voitolla se painoi pelin jatkoajalle. Jatkoajalla ei lisäosumia nähty Henri Urmaksen puolittaisesta läpiajosta ja Happeen yhdestä hyvästä tontista huolimatta, ja niinpä ratkaisu haettiin pilkuilla. Niissä SPV:ltä onnistuivat sekä Tuomas Mustonen että Joni-Arttu Sieppi Happeen yhtä osumaa vastaan ja niinpä tämä ottelu paketoitiin lukemiin 6-5 rl.

Ottelun maaleista vastasivat kahdesti osunut Joni-Arttu Sieppi sekä kertaalleen osuneet Tuomas Mustonen, Ville Kuusela ja Jari Hankkio, kuten myös viime minuutilla ilman veskaa kammopommilla ottelun tasoittanut Ville Kuusela.

Reissusta on tarjolla myös videokuvaa täällä:

Seuraava tapahtuma onkin jo odotettu kauden avaus, joka on kotiluolassa viikon päästä eli su 17.9. klo 17.00. Vastaan siinä asettuu Koovee Tampereelta. Eli ei muutakuin helistimet ja rummut kaapeista, viikon päästä se alkaa!