Vieraspelitupla käynnistyi voitolla – sunnuntaina vastassa Welhot

ÅIF – SPV 7-10 (2-5, 4-2, 1-3)

SPV aloitti vieraspelituplan lauantaina Sipoossa ÅIF:n vieraana. Heikosta toisesta erästä huolimatta pisteet lähtivät SPV:n matkaan maalein 7-10.

SPV sai otteluun loistavan alun, kun alle minuutin pelin jälkeen taululla oli lukemat 0-2. Ensimmäisessä erässä näytti siltä että SPV tulee heiluttamaan tahtipuikkoja haluamallaan tavalla. Ensimmäiselle tauolle mentiin vieraiden 2-5-johtoasemassa. Toisessa erässä ÅIF kuitenkin osoitti taistelevansa sarjapisteistä. Ottelun puolivälissä SPV johti maalein 3-7, mutta ÅIF punnersi 8 minuutissa erätaukolukemiksi 6-7. Ottelun ratkaisu jäi kolmanteen erään. SPV ajautui vaikeaan paikkaan, kun ÅIF tasoitti ottelun ylivoimalla viiden minuutin pelin jälkeen. SPV:n onneksi Atte Huovinen rikkoi siirretyn rangaistuksen aikana Mustosta toistamiseen ja antoi SPV:lle 2+2 minuuttia ylivoimaa. Jari Hankkio iski illan toisella osumallaan SPV:n 7-8-johtoon. Sami Koski lisäsi johtoa hetkeä myöhemmin tarkalla laukauksella. Juuso Keskinen kaunisteli loppunumerot 7-10 tyhjään maaliin.

Päivän tehokkaimpina kunnostautuivat tänään Hankkio (2+1) ja Keskinen (2+1). Henri Urmas juhli syntymäpäiväänsä iskemällä kauden avausmaalin ÅIF:n verkkoon toisessa erässä.

SPV pelaa seuraavan kerran jo huomenna, kun reissubussi suuntaa Sipoosta Kuopioon. Welhot-SPV vihelletään käyntiin Kuopiohallissa kello 18:00. Ottelusta ei ole tarjolla suoraa lähetystä.

kuva: Ari Arola