Vierasvoitolla sarja katkolle

EräViikingit – SPV 5-10 (0-3, 2-2, 3-5)

SPV haki komean 5–10-vierasvoiton Vantaalta ja laittoi sarjan katkolle otteluvoitoin 3-1. Välieräpaikka on tarjolla ensimmäisen kerran jo lauantaina, kun viides puolivälieräottelu mitellään Seinäjoen Urheilutalolla.

SPV tuli otteluun hyvällä peli-ilmeellä ja selkeä asenteen muutos oli nähtävillä punapaitojen pelissä. Tarkkuus pallollisessa pelissä oli huomattavasti paremmalla tasolla kuin tiistain kotiottelussa. Molemmilla joukkueilla oli avausjaksolla paikkansa mutta ainoastaan SPV onnistui maalinteossa ja johti peliä toiseen erään mentäessä 0-3.

Toinen erä oli numeroiden valossa tasaisempi mutta SPV sai pidettyä pallonhallintaa hyvin itsellään. Molemmat joukkueet viimeistelivät erässä kahdesti ja toiselle erätauolle mentiin 2–5-lukemissa. Kolmannen erän alussa kotijoukkue pääsi kahden maalin päähän hattutempun iskeneen Markus Salmen osumalla. Seuraavista maaleista vastasi kuitenkin SPV, kun Jari Hankkio ja Joni-Arttu Sieppi kasvattivat eron viiteen maaliin. EräViikingit saivat pientä kiriä aikaan ja tulivat jälleen kolmen maalin päähän mutta SPV viimeisteli vielä ottelun lopussa kaksi maalia tyhjiin.

Ottelun parhaana palkittiin hattutempun iskenyt Jari Hankkio. SPV:n muita tehomiehiä olivat Matias Veikkola (1+2) ja Sami Koski (1+2).

Voiton myötä SPV siirtyi ottelusarjassa 3–1-johtoon. Sarja on katkolla ensimmäisen kerran lauantaina Seinäjoella. Ottelu alkaa kello 17. Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue välieriin!