Vierasvoitto jäi haaveeksi torstaina

Nokian KrP – SPV 10-5 (3-1,3-1, 4-3)

Seinäjoen Peliveljien vierasvoitto jäi yhä haaveeksi, kun kotijoukkue KrP marssi Johanssonin johdolla voittoon lukemin 10-5.

SPV sai otteluun hyvän alun, kun Kohonen vei vieraat johtoon ajassa 2:34. Hyvä alku hukattiin kuitenkin jo ensimmäisessä erässä, kun Henri Johansson ja Morics Krumins veivät kotijoukkueen 3–1-johtoon.

Ote karkasi lopullisesti toisessa erässä, kun KrP iski tehokkaasti paikoistaan ja voitti kaksinkampailuja kovalla prosentilla. SPV ei löytänyt erätauolla avaimia pelin kääntämiseen vaan KrP marssi 10–5-voittoon Johanssonin tehoillessa 5+2.

“Nokia oli tänään ton verran parempi. Tässä on käännetty jo katseet sunnuntaille ja tiedetään mitä pitää parantaa.” -Harri Karjala

“Kysymys on kokoajan siitä kuinka paljon opitaan tässä sarjan aikana. Tämä peli alleviivaa sitä. Pitäisi pystyä parantamaan kokoajan. Nyt huononnettiin ja tulos on tämä.” -Tommy Koponen

Neljäs puolivälierä pelataan sunnuntaina Seinäjoen Urheilutalolla kello 17 alkaen.

Kuva: Esa Takalo