Viihdyttävä pudotuspeliavaus päättyi tappioon Vantaalla

EräViikingit – SPV  5-3 (1-1, 1-1, 3-1) Otteluvoitot: 1-0

SPV ja EräViikingit pelasivat tapahtumarikkaan, tasaisen ja kuuman puolivälierän perjantai-iltana Vantaalla. Ottelun ratkaisu nähtiin vasta kolmannen erän loppupuolella, kun EräViikingit onnistuivat kuromaan kahden maalin eron seinäjokelaisiin.

Ottelun alku osoitti että kumpikaan joukkue ei ollut lähtenyt otteluun katselemaan tai himmailemaan. Linja oli salliva ja laidat rytisivät niin kuin kunnon playoff-väännössä kuuluukin. EräViikingit siirtyi ottelussa johtoon viiden minuutin pelin kohdalla mutta hetkeä myöhemmin Petri Hakonen tasoitti ottelun hyvän syötönkatkon päätteeksi. Molemmat joukkueet pääsivät hiomaan ylivoimaansa mutta erikoistilanteet eivät tuoneet lisäosumia.

Toisessa erässä peli jatkui tasaisena ja tilanteita syntyi molempiin päihin. Lauri Kapanen vei kotijoukkueen 2–1-johtoon ja Matias Lintula tasoitti pelin kauden toisella osumallaan. SPV loi useita vaarallisia maalinteko paikkoja toisen erän lopussa mutta Santtu Strandberg venyi useisiin huipputorjuntoihin EräViikinkien maalilla. Ratkaisua lähdettiin hakemaan kolmannesta erästä.

Tilannerikas ottelu jatkui viihdyttävänä myös kolmannessa erässä. Ottelun ratkaisu nähtiin erän puolivälissä, kun Jalonen-Lindholm-Laasonen -kolmikko viritteli näyttävän osuman ja vei EräViikingit kolmatta kertaa ottelussa johtoon. Laasonen vastasi myös ottelun seuraavasta osumasta vieden kotijoukkueen jo kahden maalin johtoon. Jari Hankkio onnistui aikalisän jälkeen kaventamaan ottelun 4-3:een. Päätös numerot 5-3 viimeisteli Jani Kukkola tyhjään maaliin.

EräViikingit siirtyy ottelusarjassa 1-0 johtoon. Sarja jatkuu heti sunnuntaina Seinäjoella kello 17. Peliveljet lähtee hakemaan sarjan tasoitusta ja siihen tarvitaan kotiyleisön tukea. Tervetuloa katsomoon!

 

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.