Viikonloppuhaasteena Indians ja EräViikingit

SPV jatkaa kahden viikon tauon jälkeen uurastustaan miesten Salibandyliigassa. Tiedossa on heti tuplasti hauskaa, sillä perjantaina joukkue matkustaa Espooseen Indiansin vieraaksi Otahalliin ja sunnuntaina helsinkiläinen EräViikingit saapuu Seinäjoen Urheilutalolle mittaamaan kotijoukkue SPV:n kunnon.

Viikonlopun molemmat vastustajat ovat saaneet kohtuullisen hyvän startin kauteen. Neljästä pelatusta ottelusta Indiansilla voittoja on kertynyt kaksi, EräViikingeillä kolme.

”Viikonlopun vastustajat tulevat olemaan astetta kovempia haasteita kuin kaksi edellistä. Molemmat perustavat pitkälti pelin pallolliseen tekemiseen ja odotan meidän pystyvän vastaamaan siihen. Tulee pitkät pelit jos emme onnistu pallolla myös hallitsemaan tempoa. Innolla odotan molempia pelejä ja katsomaan mihin suuntaan ollaan saatu kehitettyä omaa tekemistä tässä parin viikon reenijakson aikana. Toivottavasti yleisö löytää molemmille paikkakunnille paikalle, koska varmasti viihdyttäviä pelejä tulossa.” -Tuomas Mustonen

Tuplaviikonlopun otteluita voit seurata Ruutu+ kautta. Perjantain ottelusta fanikamera-lähetys alkaa kello 18:30. Sunnuntain kohtaaminen starttaa Urheilutalolla kello 17. Peli on parasta paikan päällä, joten nähdään hallilla!

img_7566

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.