Viikonloppuna tarjolla kuusi pistettä

Liigakausi jatkuu Peliveljien osalta viikonloppuna kahdella ennakkoon kovatasoisella ottelulla. Lauantaina 13.10. joukkue matkustaa Jyväskylään, missä se kohtaa Happeen. Sunnuntaina painitaan kotihallissa, kun punaiseen luolaan saapuu vieraaksi EräViikingit.

Happee on pelannut viisi ottelua, joista sillä on tilillään kolme voittoa ja yksi jatkoaikapiste. Joukkue on hävinnyt sarjaa johtavalle Classicille sekä EräViikingeille rangaistuslaukauskilpailun jälkeen. Happeen ja SPV:n väliset kohtaamiset ovat olleet täynnä tunnetta ja vauhtia, eikä muuta ole odotettavissa tälläkään kertaa. Joukkueet kohtasivat viime kaudella runkosarjassa kahdesti. Molemmat ottelut päättyivät Happeen voittoon. Oman lisämausteensa otteluun tuo Kohosen veljesten historiallinen kohtaaminen Salibandyliigassa.

Ottelu alkaa lauantaina 13.10. Jyväskylän Monitoimitalolla kello 18:30.

Sunnuntaina jatketaan toisella huippuottelulla, kun EräViikingit saapuu mittaamaan SPV:n kunnon. Kova vireinen ”Ervi” on voittanut kuudesta pelatusta ottelustaan peräti viisi. Ainoan tappion joukkue koki Turussa TPS:n vieraana lukemin 10-5. Viime kaudella EräViikingit ottivat SPV:stä selvän 12-3-voiton Vantaalla, mutta kotihallissaan SPV kairasi voiton jatkoajalla lukemin 8-7. EräViikingit pääsevät otteluun tuoreella jalalla, kun taas SPV palautuu edellisen päivän hirviteatterista sunnuntaina.

”Kaks kovaa vastustajaa viikonloppuna tulossa. Kiva päästä pelaamaan. Viime viikonloppuna ei pelattu ollenkaan, mutta treenattiin senkin edestä. Nyt päästään tosissaan mittaamaan, missä meidän peli tällä hetkellä menee. Molemmat joukkueet ovat pelanneet hyvää kautta, joten kova viikonloppu on edessä.” – Janne Autio

”Jyväskylässä on odotettavissa jälleen vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Happee on semmonen joukkue, joka ei Monnarilla halua mielellään hävitä ja kyllä me ollaan siellä viimesinä vuosina otettu kovasti pataan. Happeella on ennakkosuosikin paineet niin meidän on hyvä lähteä pelaamaan. EräViikingeille hävittiin viime kaudella vieraissa aivan pystyyn, kotona onnistuttiin maalilla voittamaan. Sellanen vastustaja, joka liikkuu aktiivisesti ja tekemisen taso on jälleen noussut tällä kaudella. Tulee kova peli, kun ottaa vielä huomioon että meillä on tuo lauantain peli alla. Katsotaan sunnuntaina että näkyykö se meidän otteissa.” -Tommy Koponen

SPV:n ja EräViikinkien välinen ottelu käynnistyy Seinäjoen Urheilutalolla sunnuntaina 14.10. kello 17. Otteluisäntänä toimii Operaatio Joulun Lapsi ja sen mukana pääsemme yhdessä tekemään hyvää Euroopan köyhimmille lapsille. Operaatio Joulun Lapsi -keräykseen pääset tutustumaan ennakkoon osoitteessa www.joulunlapsi.fi.

 

img_3924

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.