Viikonlopun saldona kolme pistettä ja Cupin jatkopaikka

SPV:n vierasviikonloppu tuotti joukkueelle kauden avaustappion. Esport Oilers oli kotihallissaan etevämpi numeroin 11-8. Sunnuntaina Tampereella nähtiin sisuuntunut peliveliryhmä ja pisteiden lisäksi Suomen Cupin jatkopaikka irtosi maalein 7-15.

Lauantain ottelussa SPV hukkasi pelinsä heti ensimmäisessä erässä ja Oilers takoi taululle tylyn 7-1 johdon. Erän käännekohtana voidaan pitää Sami Kosken saamaa 5 minuutin jäähyä, jonka aikana kotijoukkue painoi pelivälineen neljästi Eero Kososen vartioimaan maaliin. Toisessä erässä saatiin Jari Hankkion hattutempun myötä hyvää kiriä aikaan mutta Oilersin tehokkuus kolmannessa erässä varmisti pisteet Espooseen.

Sunnuntaina Tampereella nähtiin motivoitunut SPV. Alun haparoinnin jälkeen punakone vihdoin käynnistyi ja parhaimmillaan SPV johti ottelua 2-14. Jari Hankkion maaginen maalivire sai jatkoa seitsemän (7+0) osuman muodossa. Kolmannessa erässä turvallinen 12 maalin johto hukattiin ja Koovee pääsi viimeistelemään viisi maalia ja loppunumerot 7-15. Voiton myötä SPV jatkaa TEHO Sport Suomen Cupissa seuraavalle kierrokselle.

Viikonlopun tehokkaimpia olivat Jari Hankkion (11+2) lisäksi Joni-Arttu Sieppi (5+1) ja Ville Kuusela (3+3). Sunnuntaina kirjattiin jälleen yksi liigadebyytti, kun B-pojissa hurjaa tulosta tahkonut Riku Hakanen viiletti kolmannessa erässä Kuuselan ja Hankkion rinnalla.