Harri Karjala

Apuvalmentaja

Syntymäaika: 23.5.1985

Elämäntarina:

Olen 33 -vuotias Vaasassa syntynyt peruspuolustaja, jolle urheilu on aina ollut lähellä sydäntä. Salibandyn aloitin vasta 16-vuotiaana ja laji veikin heti nuoren miehen mennessään. Pelasin toista minulle niin rakasta lajia, eli jalkapalloa vielä muutaman vuoden salibandyn aloittamisen jälkeenkin, mutta lopullinen lajivalinta oli kuitenkin helppo. Vaasasta tie vei kaudeksi 2005-2006 Seinäjoelle ja Peliveljiin, josta matka jatkui seuraavaksi neljäksi kaudeksi Turkuun ja TPS:n riveihin. Allekirjoittaneen kohdalla vanha sanonta: ” Kyllä routa porsaan kotiin ajaa” pitää paikkansa, sillä kaudeksi 2010-2011 tein paluun SPV:n paitaan. Tämän jälkeen olenkin saanut kokea Peliveljissä monta hienoa ja unohtumatonta hetkeä. Valmistuin poliisiksi vuonna 2013, jonka jälkeen olen työskennellyt pääosin talousrikostutkinnassa Seinäjoella. Kotipuolessa on avovaimo sekä kaksi koiraa, herrat Wenger ja Özil.

Seitsemän nopeaa…

Taistelija: Matias Veikkola. Antaa treeneissä ja peleissä aina kaikkensa.

Aivo: Petri Ranta. Käyttää paljon aikaa siihen, että keksii miten vältellä töitä tai miten delegoida omat hommansa muille.

Sniper: Tuomas Mustonen. Ainainen kanttiuhka.

Paarma: Janne Autio. Nuoreksi mieheksi harvinaisen kypsä.

Motto: Tony Adamsia lainatakseni: ”Play for the name on the front of the shirt and they will remember the name on the back.”

Hauskin muisto: Joona Kukon ja Henri Urmaksen ensitapaaminen.

Lupaus kaudelle: Parantaa viime kaudesta.

Henkilökohtaiset sponsorit:

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.