Henri Urmas #18

Puolustaja

Syntymäaika: 18.1.1990

Elämäntarina:

Oon 26- vuotias ja asustelen Seinäjoella avovaimon kanssa. Käyn koulua Seinäjoen Ammattikorkeakoulussa ja opiskelen liiketaloutta kolmatta vuotta. Harrastuksiini kuuluu salibandyn lisäksi muut pallopelit, musiikin kuuntelu, elokuvien katselu ja pleikkarin pelaaminen. Vapaa-aikani vietän usein avovaimon kanssa, mutta joskus saan luvan mennä muidenkin kavereitten kanssa leikkimään. Olen asunut koko elämäni Seinäjoella ja olen SPV:n kasvatti. Kiinnostus lajiin heräsi 10- vuotiaana koulun salibandykerhosta ja sieltä sain kimmokkeen liittyä SPV:n punaiseen nuttuun. Joukkueen valinta oli helppo sillä kaikki kaverini meni sinne pelaamaan ja seura oli mieleinen. Olen pelannut SPV:n edustusjoukkueessa 8 vuotta ja tämä on urani seitsemäs kausi. Joukkue on uudistunut hieman isommalla kädellä viime vuoteen verrattuna, joten odotan mielenkiinnolla tulevaa kautta. Henkilökohtainen tavoite on kehittyä mahdollisimman paljon joka osa-alueella.

 

Seitsemän nopeaa…

Taistelija: Tuukka Kiviranta

Aivo: Sami Koski

Sniper: Ville Kuusela

Paarma: Joona Kukko

Motto: Jos ei uskalla koittaa, ei voi voittaa.

Hauskin muisto: Hauskoja muistoja on todella paljon, mutta yksi on varmasti yli muiden. Kaudella 2015-2016 löin vetoa kesken ottelun Pelto-Arvon kanssa että, se kumpi tekee ensimmäisenä maalin saa leikata toisen tukan kaljuksi erätauolla. No, huonona vedonlyöjänä hävisin vedon noin. 5 min sen jälkeen kun olin kätellyt vedon solmimiseksi. Pelto-Arvo leikkasi mun tukan ihan kaljuksi toisella erätauolla. Oli äitillä katselemista kun poika kävelee toiseen erään tukka leikattu vähän eri kuosiin. Joku saattaisi myös kysyä, että kuka idiootti lyö maalinteosta vedon hyökkääjän kanssa vaikka itse on puolustaja? Sitä minäkin mietin jälkeenpäin kun kävelin pelin jälkeen kotiin ilman tukkaa.

Lupaus kaudelle: Olla entistä parempi urheilija joka osa-alueella.

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.