Jiri Kirsilä

Apuvalmentaja

Syntymäaika: 16.01.1990

Elämäntarina:

Lähtöpiste löytyy kaupungista nimeltä Ikaalinen, ja erilaisten vaiheiden jälkeen tämä liikunnalle ja valmennukselle omistautunut ongelmanratkoja on löytänyt paikkansa SPV:n fysiikkavalmennuksen parista. Kuluvalla kaudella kuuluu reissuosastoon päästyään vastoin kaikkia odotuksia opiskelemaan. Rovaniemi-Seinäjoki -akseli taittuu kuitenkin kivuttomasti, sillä 550km aikana ehtii hyvin pohdiskella että mikä tämä tällainen laji kuin sähly on (kaikkien onneksi vahvuudet löytyy kuitenkin fysiikkavalmennuksesta, eikä itse lajista). Huonolla huumorilla ja järkyttävällä notkeudella varustettu vetyperoksidi, joka pyrkii parhain mahdollisin keinoin käyttämään tietotaitoansa joukkueen fyysisten ominaisuuksien kehittämiseksi.

Seitsemän nopeaa…

Taistelija: Harri Karjala. Mikäli kulmavääntö näyttää siltä että Hapa poistuu häviäjänä, ei kumpikaan poistu. Lisäksi mainittakoon että yhteistyön alussa jo asetettiin tavoitteeksi löytää Harrista edes yksi nopea lihassolu. Kolmas kausi menossa, tavoite edelleen voimassa.

Aivo: Jari Hankkio. Vertaus Albert Einsteiniin, joko hullu tai nero.

Sniper: Julius Kivimäki. Eikä vaadi selittelyjä.

Paarma: Anssi Pietilä, omituinen oululainen.

Motto: Indoctrinated in false grace.

Hauskin muisto: Tuukka Kiviranta. Kysymyksen voisi myös muotoilla hienoimpaan muistoon.

Lupaus kaudelle: Herkkien hetkien yhtäjaksoinen ylläpito (vrt. Fysiikkavalmennus)

 

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.