SEURAAVA PELI:
Aikaa jäljellä

SPV II varmisti nousun!

Viime lauantaina pelattiin Soinissa Miesten 4. Divarin toiseksi viimeinen turnaus, jossa SPV:n Miesten II-Joukkue varmisti kahdella voitolla kauan odotetun nousunsa ensi kaudeksi 3. Divariin. SPV II on esittänyt tällä kaudella muutenkin todella vahvoja otteita, ja on onnistunut ottamaan jokaisesta ottelusta pisteen. 14 pelatusta ottelusta miehet ovat pystyneet voittamaan 12, ja kaksi ottelua on pelattu tasan. Sarjataulukossa eroa toisena pelaavaan SC Alavuteen on jo 5 pistettä, mikä varmistaa nousun ensi kaudeksi kolmoseen. SPV II on tehnyt lohkossaan eniten maaleja (78) ja päästänyt vähiten (37). Tämä kertoo miten miehet ovat pelanneet joukkueena koko kauden niin hyökkäys -kuin puolustuspäässä. Viimeisenä lukkona ja yhtenä suurena avaimena kauden voittoihin on kuitenkin tolppien välissä pelannut Harri Marttila.
Miehet treenaavat vielä kauden viimeiseen turnaukseen joka pelataan 22.3 Kurikassa, jossa vastaan asettuvat SoPS (Soinin Palloseura), sekä TeRi (Teuvan Rivakka). Tämän jälkeen katseet suunnataan ensi kauteen ja aloitetaan astetta kovempi treeni.

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.com
050 432 2508
Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki

Seinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.