Ei pisteitä toiselta vieraskiertueeltakaan

SPV sortui tehottomuuteen

HUKU–SPV 10-2 (4-2, 1-0, 5-0), SHERIFFS–SPV 5-2 (3-2,1-0,1-0)
Seinäjoen Peliveljet teki viikonvaihteessa salibandyn naisten 1. divisioonassa hukkareissun Lounais-Suomeen, sillä tuloksena oli kaksi tappiota. Lauantain heikon ottelun jälkeen seinäjokelaiset nostivat sunnuntaina tasoaan ja taistelivat tasapäin viime keväänä liigasta pudonneita kaarinalaisia vastaan.
– Lauantaina pelasimme parkettialustalla hirveän sählypelin, mutta tänään nähtiin meiltä jo kohtuullista peliä. Se oli hvä tasonnosto nuorelta joukkueelta. Tällaisia pelejä tarvitaan lisää, niin pisteitäkin alkaa tulla. Suurimmat ongelmat olivat viimeistelyssä, missä meidän pitäisi olla ratkaisuhetkillä kylmähermoisempia tehdäksemme maalin paikan saadessamme. Joka tapauksessa koko ajan on menty eteenpäin ja se on hyvä asia, SPV:n päävalmentaja Kim Takala totesi.
Sheriffs karkasi ensimmäisessä erässä 3-0 johtoon ennen kuin SPV onnistui maalinteossa iskien vajaassa puolessa minuutissa kaksi osumaa. Ne tekivät Janika Ollikkala sekä Emelie Penttinen, joka onnistui punapaidoista maalinteossa myös lauantaina yhdessä Lotta Rolanderin kanssa. Lisäksi kannattaa nostaa esiin maalivahti Saana Latvala, joka torjui varmasti ja esitti muutaman todella hienon torjunnan molemmissa otteluissa tarjoten omalle joukkueelle mahdollisuuden taistella jopa voitosta.