Naiset näytösotteluun Kokkolaan

SPV:n naiset eli tuttavallisemmin Spedettäret pakkaavat varustekassinsa vielä kertaalleen tälle kaudelle.

Salibandyseura Nibacos järjestää lauantaina 18.4.2015 Nais- ja tyttösäbätapahtuman Kokkolan uudessa Kampushallissa ja pyysi keväällä SPV:n naisia ystävällismieliseen näytösotteluun. No Spedettärethän olivat heti valmiita tarttumaan haasteeseen, vaikka sarjakauden viimeisestä ottelusta ehtiikin vierähtää jo puolitoista kuukautta.

Naisten 1. divisioonassa pelaava SPV kohtaa näytösottelussa Nibacoksen naisten 2. divisioonan joukkueen.  Peli alkaa klo 14.

Vaikka kyseessä onkin näytösluontoinen ottelu, Spedettäret lähtevät peliin niin ”tosissaan” kuin sarjapeliin lähdettäisiin alkulämmittelyistä lähtien. Onhan tarkoituksena näyttää kokkolalaisille myös millaista toiminta on yksittäisissä otteluissa sarjaporrasta ylempänä. Yksittäisissä harjoitusotteluissa sarjaporrasta alemmat joukkueet ovat ennenkin laittaneet hyvin kampoihin, joten myös kentällä pitää olla tosissaan.

– Tiistaina vedettiin viimeistelyharjoitus ja hyväkuntoinen nippu saadaan jalkeille. Osa naisista on jatkanut treenaamista poikien kanssa ja kunnostaan ovat kaikki pitäneet huolta omatoimisesti, toteaa valmentaja Kim Takala.

Tapahtumaan on ”vappaa” pääsy, eli jos olet lauantaina Kokkolan suunnalla, niin kannattaa piipahtaa tsekkaamassa hieno Kampushallikin samalla.

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki

Seinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.