Säbäpantterikerhot

Seinäjoen Peliveljet järjestää yhteistyössä LähiTapiolan kanssa Seinäjoen ala-asteilla Säbäpantterikerhoja 1. ja 2. luokan oppilaille. Tänä vuonna Kärjen, Joupin ja Törnävän kouluilla saadaan käyntiin myös 3. ja 4. luokkalaisten kerho, mikäli ilmoittautujia tulee tarpeeksi. Kerhon lisäksi osallistujille on luvassa upealla säbäpantterilogolla varustettu T-paita. Aiempaa kokemusta salibandysta ei vaadita, joten rohkeasti kaikki tytöt ja pojat tutustumaan lajiin ja pelailemaan yhdessä koulutovereiden kanssa! Lue lisää alla olevasta linkistä lisätietoja ja ilmottaudu oman koulun säbäpantterikerhoon mukaan.

https://spv.myclub.fi/flow/events/public

Yläpuolella olevassa linkissä kootusti varatut kerhot alkamisaikoineen, ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislinkkien kautta. Muilla kouluilla kerhot käynnistyvät viikolla 38, Pohjan koululla viikolla 39.

HUOM! Kerhot toteutuvat pysyvästi, mikäli vähintään 8 oppilasta ilmoittautuu, mutta käynnistyvät joka tapauksessa sovitusti vähemmälläkin määrällä! Muista ilmoittautua oman koulun kerhoon.

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

Anna palautetta
toimistopeliveljet.com
050 432 2508
Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki

Seinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.